Radio Simplu

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Ciprian Marica după ce a fost surprins cu o femeie măritată, mama a doi copii: ”După patru ore de bombardament la Cluj, fotbalistul reușește să recâștige Ardealul!”

Ciprian Marica este în centrul atenției în timpul pandemiei de coronavirus. Fotbalistul a fost prins într-o cameră de hotel din Cluj-Napoca în compania soției unui alt bărbat, mamă a doi copii. Imaginile au făcut, evident, senzație pe internet, iar comentariile lăsate de internauți sunt…delicioase.

Ciprian Marica a reacționat după ce au apărut imaginile în care soțul înșelat, care a primit un pont despre idila celor doi și s-a prezentat în fața camerei în care se aflau cei doi, i-a confruntat, însă reacțiile internauților sunt absolut senzaționale, stârnind hohote de râs.

Te bănuiesc că tu știai de coronavirus din luna august, altfel cum se justifică că te izolasei deja la un hotel cu un PETsonal trainer?”, a scris un internaut.

”Ciprian, în caz că trebuie să recucerim Ardealul te facem conducătorul nostru suprem că știi să ocupi teritorii ostile”, i-a mai scris și un internaut.

”Ciprian, nu aveai condiție fizica sa joci 4 ore cu Coțofana’ acum duci 4 ore, eu zic sa te reapuci avem nevoie de atacant veritabil cu experiența la Dunărea Călărași in liga 2.”, ”Se aud zvonuri că la Cluj se va construi un stadion nou, care se va numi Maricana”/ ”Cipriane, ai să rămâi în istorie că pe timp de pandemie. Tu ții oamenii uniți la tine pe pagină./ ” Ai mai multe commenturi la această postare, decat minute jucate la Schalke”/ ”Legenda spune că ai rămas fără prieteni de familie”/ ”După patru ore de bombardament la Cluj, Ciprian Marica reușește să recâștige Ardealul. Un adevărat patriot”/ ”La retur nu se deschide ușa!”/ ”În orice caz golul de la Grand Hotel din Cluj va rămâne probabil cel mai faimos din toata cariera. Hai România! Luptăm pentru tricolor!”, au fost câteva dintre mesajele postate pe contul de Facebook al fotbalistului.

Ce a scris Ciprian Marica pe Facebook
La scurt timp după ce în presă au apărut imaginile inedite cu Marica, fotbalistul a făcut public un mesaj fără să aibă legătură cu subiectul. Mai exact, textul publicat este despre disputa legată de Ținutul Secuiesc, ce a fost dezbătută intens.

”Am fost educat de mic să lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toată ființă mea în viață asta a fost să joc pentru tricolor și să mi se cânte imnul. Asta mi-am dorit din copilărie.
Și la fiecare meci al naționalei eu am avut alături bunicii, părinții, pe toți cei care m-au crescut cu mândrie,cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru că sunt român.

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care încercau să ne facă să plecăm capul că să obțină foloase închipuite din pierderea identității naționale.