Radio Simplu

Mirela Vaida, pusă la punct de soacra ei: „Mi-a reproșat nora că îi umblu în dulapuri? Păi harababură acolo!”/CONTINUAREA este total neașteptată!

Zilele trecute, Mirela Vaida povestea cititorilor blogului său că soacra s-a mutat definitiv în casa lor și, chiar dacă o ajută mult cu cei mici, îi umblă prin dulapuri și acest lucru o deranjează peste măsură. Continuând hazul de necaz, Mirela a postat pe blog și replica spumoasă a soacrei.

„De la apariția lui Vladimir am auzit în fiecare zi cum Mirela, cu o voce suavă, mă ruga insistent să mă mut la București, că nepoții mei au nevoie de o bunică, că ce frumos e să fim toată familia împreună, că și băiatul meu (soțul ei) s-ar simți mai liniștit știind că suntem toți aici împreună la bine și la rău, ca au nevoie de ajutor zilnic, etc.

Ei na, acum am venit! Vorba ceea: „ai grijă ce îți dorești …’. (…) În sfârșit se face ora 7,30 când toată lumea trebuie să fie trează pentru că ne pregătim de grădiniță. Nora mea vine și se așează pe canapea și întreabă: e gata cafeaua?

c„Da, draga mea (!), cum o vrei cu zahăr sau cu miere?’

„Cu scorțișoară! E fierbinte?’ Nu, draga mea, am suflat in ea sa fie numa buna!’

Servim frumos cafeaua neagră, fierbinte și cu scorțișoară!

„Copii, ați mâncat?’ întreabă din nou nora. „Iar cereale cu lapte???!!! Azi era ziua de ou fiert moale 3 minute!’

Cât despre dulapuri şi locurile unde Mirela Vaida îşi ţine lucrurile, soacra ei se apără din nou. Spune că nu umblă printre lucruri, ci doar i le aşează, căci este nevoie de ordine prin unele locuri.

(…) Mi-a reproșat nora că îi umblu în dulapuri? Păi voi știți ce e acolo?? Ce să vezi, harababură’ e un cuvânt finuț. Voi știți ce brambureală era în dulapurile lor?! Parcă a trecut un taifun. Sigur știți cum e. Am făcut ordine în dulapuri, se cerea. Am așezat hainele pe umerașe, le-am sortat etc. Adică – bine faci… rau gasesti!

(…) Și așa cum o cunoașteți toți pe Mirela, nu poți să rămâi supărată pe ea, orice ți-ar face, are ea acel ceva cu care l-a dat gata și pe copilul meu, saracul, și mă gândesc că și pe dvoastră, cei care o urmăriți cu interes”, este dreptul la replică al soacrei acuzate de cotrobăială excesivă, postat de Mirela pe blogul său.