Radio Simplu

Cine este soţia lui Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI! Artistul este însurat cu o actriţă mai tânără cu 16 ani decât el

GALERIE FOTO (4)

Dan Teodorescu, în vârstă de 54 de ani, a fost dintotdeauna discret cu viaţa personală. Foarte puţini ştiu cum arată soţia lui, deşi sunt căsătoriţi de 10 ani.

Cine este soţia lui Dan Teodorescu! Solistul este însurat cu o actriţă mai tânără cu 16 ani decât el
Irina este partenera de viaţă a solistului de la Taxi şi este mai tânără cu 16 ani decât el. Cei doi sunt împreună din anul 2000.

Cine este soţia lui Dan Teodorescu! Femeia este o actriţă extrem de talentată, însă a preferat să stea mereu în umbla soţului său.

‘Într-un singur cuvânt, liniștită. În cel mai frumos sens al acestui cuvânt. Sau, în mai multe cuvinte, luminoasă, dulce, netulburată’, mărturisea Irina, la doi ani de la căsătoria cu Dan Teodorescu, pentru VIVA!

Dan Teodorescu şi Irina Chioșa s-au căsătorit în 2009, după o relaţie de 9 ani.

”Am cunoscut-o (era sa zic prima dată) la un concert al trupei Taxi, în anul 2000. Ne-am reîntâlnit șase ani mai târziu, spre sfârșitul verii, într-o cafenea. M-am îndrăgostit spre sfârșitul toamnei. De ce te îndrăgostești?!? Când voi afla răspunsul, voi face o piesă cu acest subiect, și multe generații de moștenitori vor trăi din drepturi de autor. Sper că nu vor sta la coadă. Am știut (presupus, sperat) că vom rămâne împreună când a zis «da» la oficiul stării civile”, a declarat Dan Teodorescu pentru revista Tango.