Radio Simplu

Cum arăta Andra la începutul carierei. Pe atunci, nici nu îl cunoștea pe Cătălin Măruță

GALERIE FOTO (5)

Cariera Andrei a început cu atât de mulți ani în urmă, încât publicul român aproape nici nu-și mai amintește cum arăta soția lui Cătălin Măruță, pe vremea când cei doi nu formau încă un cuplu. Mai mult, în imagini o veți regăsi pe artistă în ipostaze din tinerețe, când abia debutase în industria muzicii de la noi și era o tânără foarte timidă.

Cum arăta Andra la începutul carierei
Cătălin Măruță și Andra formează un cuplu încă din anul 2005, atunci când l-a cunoscut pe prezentatorul de la PRO TV. Trei ani mai târziu, în 2008, aceștia au făcut nunta și și-au jurat iubire veșnică, în fața altarului. Între timp au devenit părinții unui băiețel pe nume David, în prezent de 8 ani, având și o fetiță de 4 anișori, pe Eva Maria Ioana.

Însă, a existat o vreme când cei doi nu se cunoșteau, iar cariera Andrei se afla abia în primă fază. Mai exact, cu 14 ani în urmă, aceasta devenea una dintre cele mai cunoscute artiste pentru iubitorii de muzică români. În momentul de față toată lumea o cunoaște pe Andra și a avut un succes uriaș când s-a lansat în industria muzicală de la noi. Piesa ei „În noapte mă trezesc” a devenit un real hit și i-a adus foarte mulți fani și recunoaștere, pe plan muzical. Astfel, tânăra cântăreață a avut parte de mai multe oportunități, datorită vocii sale remarcabile cu care i-a impresionat pe români.

Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță înainte de Andra?
Înainte de a forma un cuplu cu îndrăgita cântăreață, prezentatorul TV a format un cuplu cu Iulia Ioanițoaia, cu care avea o relație de doi ani de zile. Aceștia s-au despărțit odată ce Cătălin Măruță a apărut în videoclipul Andrei pentru piesa „Băieții și Fetele ce vor”. Odată cu trecerea timpului și de când ei și-au întemeiat o familie se poate observa clar că erau predestinați să fie împreună, cuplul fiind considerat unul dintre cele mai puternice din showbiz-ul autohton.