Radio Simplu

Mirela Vaida i-a umplut soacrei dressingul cu haine tinerești. „E mai slabă decât mine, ce-mi rămâne mic îi dau ei”

GALERIE FOTO (2)

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 ne-a mărturisit că are o soacră modernă, cu conturi pe rețelele de socializare, dar și vigilentă – nu-i scapă nici o știre despre cea care i-a dăruit trei nepoți! Zicala „soacră, soacră, poamă acră” nu i se potrivește, Mirela spunând că se înțelege de minune cu ea.

Mirela Vaida are soacra la distanță, femeia locuind la Cluj-Napoca. Se văd mai rar, prin urmare, însă compensează vorbind foarte des la telefon. Amândouă cu simțul umorului, Mirela și “Tița” – cum i se adresează vedeta mamei-soacre – se înțeleg de minune!

Cea mai bună dovadă a relației lor foarte strânse este dressingul Tiței, unul plin de haine tinerești, „moștenite” de la nora din București! „Soacra mea e mai slabă ca mine, hainele care îmi rămân mici i le dau ei”, ne-a mărturisit Mirela, care „a ieșit” din multe rochii, perechi de pantaloni, fuste și bluze, după ce a trecut prin trei sarcini, care, inevitabil, i-au modificat silueta. În afara câtorva lucruri care, deși n-o mai încap, au o valoare sentimentală și pe care a preferat să le păstreze, restul hainelor au luat drumul Clujului și au „aterizat” acasă la mama soțului ei.