Radio Simplu

Bradley Cooper și-a plimbat fetița cu metroul

GALERIE FOTO (2)

Bradley Cooper a ales să meargă cu metroul, la fel ca orice alt locuitor al New York-ului. Iar alături de el a avut-o pe fetița sa, Lea, în vârstă de 2 ani.

După ce Irina Shayk a luat-o la plimbare pe străzile din New York pe fetița sa, a venit rândul lui Bradley să petreacă puțin timp cu micuța Lea. Cei doi s-au plimbat, însă, cu metroul.
În încercarea de a nu fi recunoscut, celebrul actor a purtat un trening, o pereche de ochelari de soare și o șapcă. Fiica sa era îmbrăcată într-o blucă de trening roșie, pantaloni scurți și o pereche de adidași albi. Micuța părea încântată și fascinată de această plimbare. Actorul și Irina Shayk s-au despărțit în urmă cu câteva luni, la scurt timp după ce au apărut mai multe zvonuri privind o posibilă relație între Bradley și cântăreața Lady Gaga, alături de care a jucat în filmul „A Star is Born”. Cei doi au decis să împartă custodia fiicei lor. Vezi în Galeria FOTO imaginile cu Bradley Cooper și Lea De Seine Shayk Cooper în metrou.

– New York, NY – 09/26/2019 – Bradley Cooper on the subway with his cute little daughter Lea De Seine Shayk Cooper.
-PICTURED: Bradley Cooper with daughter Lea De Seine
-, Image: 473498563, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images, JOEY ANDREW