Radio Simplu

Mireasa balerină a primit o surpriză de la soțul ei: un dans special de la el și cavalerii de onoare

Mireasa de-abia s-a abținut să se ridice de pe scaun atunci când a realizat ce se petrece!

Mulți miri au încercat să îi facă o surpriză la nuntă, în cea mai mare parte legate de un dans special, dar puțini dintre ei au reușit să execute rutina cu asemenea profesionism impresionant. Totuși, atunci când ești dansator profesionist, lucrurile nu sunt atât de grele. Acesta a fost și cazul lui Kirk Henning și a cavalerilor lui de onoare.

La nunta sa, Kirk i-a oferit soției sale Valerie Tellman – o balerină a companiei de balet Richmond, un dans cu o coregrafie specială, pe un medley format din melodii de mai multe genuri, care să mulțumească pe toată lumea. Au folosit cântece de genul “Uptown Funk” de Mark Ronson și Bruno Mars, “(You Drive Me) Crazy” de Britney Spears, “Danger Zone” de Kenny Loggins și “The World” de Brad Paisley. Mai mult, bărbații au încorporat elemente de recuzită ca ochelari de soare ca în filmul Top Gun și pălării de cowboy.

Ginger Topham a fost persoana care a înregistrat momentul și l-a postat pe Youtube, având peste 11 milioane de vizualizări.
Mirele a spus: „Oamenii au luat-o razna. Gestul nostru a scos pe toată lumea pe ringul de dans pentru tot restul serii, chiar și prietenii și familia care nu se relaxează așa și nici nu dansează în mod normal.”

Mirele și mireasa și-au ținut recepția la Richmond, Virginia CenterStage, aceeași scenă pe care au împărțit-o atunci când erau dansatori la compania de balet Richmond. Ceea ce este și mai impresionant a fost reacția miresei care a transmis încântare, emoție și bucurie dincolo de ecran.

Kirk a completat: „i-a plăcut la nebunie! Se vede în înregistrare cum sare ca un copil și cât de uimită a fost. În timpul dansului nostru a plâns și a râs și încă îmi arată mișcări pe care și le amintește.”

Nunta este un eveniment special în viața fiecărei persoane și este și mai special atunci când perechea ta, sufletul tău pereche îți demonstrează, încă o dată, cât de mult te iubește printr-un anumit gest. Încă o dată, ni se demonstrează cât este de importantă dragostea, ce efect imens are asupra noastră. Atunci când iubim cu adevărat o persoană, realizăm că suntem capabili să facem orice pentru a o face fericită.

Așa cum Kirk a încercat și a reușit să îi facă o surpriză soției sale, fiecare dintre noi primește, în fiecare zi, câte o dovadă că persoana iubită se gândește la noi fără încetare. Aceste imagini ne fac să credem în dragoste adevărată și să fim mai puțin sceptici.

Dansul lui Kirk nu a fost doar executat într-o manieră profesionistă, ci și foarte amuzantă și interactivă, iar cavalerii lui de onoare nu l-au dezamăgit. Bărbații s-au folosit de ținute, de recuzită, au fost invadați de confetti, de lumini speciale și de tot ce presupune un spectacol complet.