Radio Simplu

7 frați i-au oferit singurei surori un dar de nuntă de neuitat – un dans epic

GALERIE FOTO (2)

Putem să ne imaginăm că este o provocare pentru fiecare femeie să crească alături de șapte frați, dar aceștia au făcut tot ce le-a stat în putință să îi facă nunta surorii lor specială. Frații i-au oferit surorii lor un dar de nuntă de neuitat: un dans cu o coregrafie specială!

Bineînțeles, am mai văzut astfel de surprize la nunți, dar aceasta este specială tocmai pentru că a fost realizată de cei șapte frați. De obicei, mirele, împreună cu cavalerii lui de onoare, îi făcea o surpriză soției, sau mireasa încerca același lucru.

Ca un dar pentru sora lor, bărbații au pus cap la cap un dans de zece minute. Purtând măști de leu, aceștia au deschis dansul cu tematica desenelor animate Regele Leu, trecând prin mai multe stiluri, de la Bollywood, la hituri R&B, cu o selecție specială de la Michael Jackson, melodia lui Beyonce, Single Ladies și multe altele.

Mișcările lor sunt absolut minunate, și includ și elemente de recuzită ca pălării, eșarfe și semne. Totuși, de departe, cea mai bună parte este atunci când frații o aduc pe sora lor alături de ei în ultimele două minute ale prestației, atunci când melodia trupei One Direction, „You Don’t Know You’re Beautiful” a făcut mireasa să lăcrimeze. Surpriza lor a fost una de mare succes, atât pentru cuplu, cât și pentru invitați!

Unul dintre frați, Kishan Kotecha, a spus:
„Am avut doar șase ore de repetiții pentru a pune la punct un spectacol extraordinar pentru ea! Eu am avut ideea. Am vorbit cu frații mei. Au fost toți de acord. Cei mai mulți dintre ei sunt căsătoriți și au copii. Ne-am dat acordul că, timp de șase Duminici, ne vom vedea și vom repeta. Ne-am dorit ca întreaga familie să fie uimită, de la părinți, soții, unchi, mătuși, dar, cel mai important, sora și cumnatul nostru.

Era destul de greu să plecăm din casă fără să ridicăm semne de întrebare și suspiciune din parte surorii noastre. Mereu am inventat povești diferite, dar ea ne-a crezut! Am avut un coregraf profesionist pe care l-am angajat pentru cele șase ore. Unul dintre frații noștri deține un bar în Londra, așa că am putut să repetăm acolo. Doi dintre frați au ales melodiile cele mai potrivite pentru coregrafia noastră.

Apoi am început să repetăm și, săptămână după săptămână, totul a mers conform planului. Totul a mers atât de bine, deși cu toții avem câte două picioare stângi!”

Gestul celor șapte frați este impresionant, mai ales că au reușit să facă totul într-un timp atât de scurt. Uneori, ne lăsăm conduși de viețile noastre ocupate și uităm să le acordăm atenția cuvinetă celor din jur. Aceștia au vrut să îi ofere ceva special singurei lor surori – și exact asta au făcut!

Toată atmosfera era centrată pe iubirea dintre frați – o legătură care poate fi ruptă foarte greu. Persoanele care au frați și surori știu cât de frumoasă este viața alături de persoana care te cunoaște de o viață întreagă și care va fi alături de tine orice ar fi.