Radio Simplu

Frații Giang testează limitele puterii umane într-o audiție extraordinară

Acrobații chiar par din altă lume!

Frații Giang nu sunt starurile tipice care vin la emisiunile de talente de genul Britain’s Got Talent. Aceștia nu cântă, nu dansează, nici măcar nu vorbesc. Totuși, sunt doi dintre cei mai puternici bărbați pe care îi veți vedea vreodată, iar exercițiile lor sunt aur pur.

Actul lor a debutat cu o performanță. Unul dintre frați s-a urcat direct pe mâinile celuilalt, în timp ce fratele său stătea sprijinit de o scară, peste care a făcut o genoflexiune în timp ce fratele său stătea în mâini sprijinit de mâinile lui. Incredibil!

Tot ceea ce au făcut acești băieți este absolut incredibil, pare că gravitația nici nu există pentru ei. Apogeul audiției lor a fost în momentul în care unul dintre frați și-a pus pe cap o pălărie micuță, un suport pe care celălalt frate și-a așezat capul, stând cu susul în jos, fără să se țină de nimic. Un astfel de echilibru este absolut incredibil! Dar asta nu e tot!

Cei doi frați erau urcați pe o platformă, pe care a coborât-o unul dintre bărbați în timp ce celălalt se balansa pe capul său, fără să se țină de nimic. Apoi, aceștia s-au apropiat rapid de jurați, făcându-i să creadă că vor cădea peste ei, dar execuția a fost perfectă.

Totul a culminat în momentul în care frații s-au întors, în aceeași formulă pe scară, doar că, cel care era baza execuției, nu s-a întors, ci a mers cu spatele! Acesta a urcat treptele scărilor cu fratele său pe cap, cu spatele.

Giang Quoc Nghiep și Giang Quoc Co sunt o pereche de frați din orașul Ho Chi Minh, din Vietnam. În timp ce aceștia nu au participat niciodată într-un concurs de talent, apar în Cartea Recordului pentru cascadoriile anti gravitate extraordinare. Acrobați de circ, dețin recordul pentru cele mai multe scări urcate cu spatele în timp ce ții o persoană pe cap.

Este o prestație foarte periculoasă care ar putea să creeze un dezastru pentru Nghiep dacă ceva nu ar merge cum trebuie. În timpul unui interviu, acesta a spus: acum cinci zile am mers la spital pentru a-mi verifica gâtul și am aflat că nu este drept. A suferit multă presiune, iar acum e deformat. Medicii m-au sfătuit să îmi închei cariera, dar este doar un sfat, pot alege să o fac în continuare. Data viitoare când voi cădea, mi-aș rupe gâtul.

O astfel de performanță nu necesită doar zeci de ore de antrenament pe zi, ci și o legătură specială între cei doi acrobați. Nimeni nu ar putea ajunge la un asemenea nivel dacă nu ar avea ceea ce au frații Giang – aceeași dorință de a demonstra lumii întregi că munca lor nu a fost în zadar.

Audiția fraților i-a făcut să ajungă direct în marea finală a concursului unde aceștia și-au demonstrat talentele încă o dată atunci când unul dintre frați a făcut o săritură destul de mare în timp ce îl ținea pe fratele său pe cap.