Radio Simplu

Miley Cyrus a cântat deghizată la metrou. Lumea a început să țipe când a aflat cine era în fața lor

GALERIE FOTO (2)

Probabil că locuitorii orașului New York s-au obișnuit cu artiștii de la metrou și nu le mai acordă atât de multă atenție. Totuși, Miley Cyrus și Jimmy Fallon au atras atenția locuitorilor într-o zi normală de miercuri atunci când s-au prefăcut a fi cântăreți de muzică country la stația Rockefeller Central.

Cântăreața de 25 de ani a purtat o perucă de culoare închisă, ochelari de soare și o pălărie de cowboy pentru această apariție surprinzătoare, dar, probabil că unii dintre fanii ei cei mai mari i-au recunoscut vocea superbă. Miley și Jimmy au cântat, pentru început, melodia lui Dolly Parton, hitul din anul 1973, Jolene.

Prezentatorul emisiunii „Tonight Show” a cântat la tamburină alături de starul pop care, mai târziu, a renunțat la deghizare, iar mulțimea a început să țipe și să aclame, mai ales când a cântat melodia ei, „Party in the U.S.A.”

Cântăreața este cunoscută pentru donațiile pe care le face mai multor organizații, inclusiv organizației sale, Happy Hippie Foundation. Miley a reușit să inspire mulți oameni cu dragostea sa pentru persoanele mai puțin norocoase, dar și pentru animale.

Prestația acesteia nu a fost cu nimic mai prejos de cele care se petrec în fața a mii de oameni și se vede că adoră să fie pe scenă și să interacționeze cu publicul, chiar dacă acesta este destul de mic și nu are idee pe cine ascultă de fapt.

Prima dată, aceștia au cântat melodia de referință a nașei lui Miley, cântăreața de muzică country, Dolly Parton. Mulțimea a fost extrem de atrasă de vocea specială a lui Miley, dar și de prestația lui Jimmy la tamburină și oamenii și-au scos telefoanele mobile probabil pentru a le arăta șefilor motivul pentru care au întârziat la locul de muncă.

La finalul melodiei Jolene, Jimmy Fallon a mulțumit tuturor și a renunțat la elementele care îl deghizau, prezentând-o și pe colega lui de scenă. În acel moment, mulțimea a luat-o razna. Miley a spus: este prima dată când sunt într-o stație de metrou, așa că este destul de incitant pentru mine!

Următoarea melodie a fost hitul „Party In The USA” care a transformat stația de metrou într-o sală neconvențională de concerte. Toți oamenii care știau versurile au început să cânte alături de Miley și de Kimmy care încălzea mulțimea, dansând alături de ei.

Până la finalul melodiei, peronul s-a umplut de fani care aplaudau și se bucurau de fiecare secundă. Jimmy Fallon a spus tuturor la final: Mulțumim tuturor! A fost foarte distractiv! Eu sunt Jimmy Fallon! Ea e Miley Cyrus.

Ce poate fi mai frumos decât un mini concert într-o zi normașă a săptămânii în care o persoană cu o voce superbă îți cântă la metrou? Această secțiune a emisiunii lui Jimmy fallon este foarte populară și este privită de milioane de ori pe Youtube.

Miley Cyrus este una dintre cele mai cunoscute artiste americane și s-a făcut cunoscută de la o vârstă foarte fragedă, atunci când a început să joace persoanjul Hannah Montana pentru canalul de televiziune Disney.