Radio Simplu

Aceasta fata a facut show pe scena

Tu îți mai aduci aminte ce făceai la vârsta de 14 ani? Când a pășit pe scenă, juraților nu le-a venit să creadă ce urmează să se întâmple.

Au fost șocați că un astfel de număr este executat de o tânără.

Concurenta aceasta are un talent mai aparte…

Cand a inceput sa se miste juratii s-au bagat sub masa.

De ce crezi ca s-a intamplat asta?

Urmareste acest video si vei afla.

E varsta de 14 ani varsta la care nu te mai poti intelege cu fiica ta?

Cand ati devenit parinti, v-ati retrait inca o data bebicia si copilaria prin ochii copilului dumneavoastra. Inarmati cu multa grija si responsabilitate desigur.

Prima criza de personalitate a copilasului de la 2 ani si chiar acele tantrums cu lacrimi par deja o amintire acum, cand fetita a ajuns la varsta de 14 ani. Apropo, unde s-au dus asa de repede anii astia?…).

Si totusi, pregatiti-va centura de siguranta pentru criza fetei de la 14 ani pentru ca urmeaza o criza de personalitate foarte puternica pentru care trebuie sa fiti pregatiti.

Criza de personalitate a fetelor de la 14 ani

Asadar, fata dumneavoastra se apropie de 14 ani. Avem o veste brutala: fiicele noastre de 14 ani sunt cele mai dificile provocari carora trebuie sa le facem fata, ca parinti .

E suficient sa urmariti un pic serialul acela de care fata dvs este indragostita (si de unde se inspira).

Personajul adolescent Hannah Montana (fata aia razgaiata si cam obraznica), interpretata de Miley Cyrus, se lupta in continuu cu tatal ei pentru dorinta ei de a fi mai independenta.

Si la fel se intampla cu fiicele noastre adolescente. Iata ce spun studiile despre varsta marilor schimbari.

Episodul 2 de ravratire al copilului tau

Parintii care cred ca varsta de doi ani este cea teribila, insotita fiind de nenumarate crize de personalitate, vor fi socati sa afle cu totul altceva dupa numai cativa ani.

Ehei, insa acele vremuri sunt demult in urma 🙂 urmeaza deci episodul 2.

Conform mamelor si tatilor de copii mai mari, primii ani de adolescenta ai copiilor lor sunt mult mai greu de infruntat decat crizele varstei de doi ani.

De fapt, cel mai dificil este sa le faca fata fiicelor lor de 14 ani, a aratat un studiu.

Dorinta disperata (si de ne-inteles pentru parinti) a fetelor de a creste repede, insotita de pretentiile de a avea o libertate mai mare, presiunea pe care o suporta de la colegii de generatie sa fie slabe si pericolul de a experimenta

Pesteeste doua treimi dintre parintii care au si baiat si fata au spus ca fetele adolescente sunt mai greu de crescut decat baietii, condorm unui sondaj la care au participat 2000 de mame si tati ai caror copii aveau peste 18 ani.

Cei care tocmai au devenit parinti se tem de varsta teribila de doi ani. Insa parintii adolescentilor le pot spune tinerilor parinti ca nu au vazut inca nimic.

Multe comportamente de bebelusi ies din nou la suprafata atunci cand copiii devin adolescenti, insa devin adesea mai dificil de gestionat.