Radio Simplu

Fetița este supărată când află că tatăl ei îi folosește jucăriile

Pe măsură ce copiii mici încep să exploreze lumea din jurul lor, aceștia învață să comunice, să aibă de-a face cu multe situații noi și să se descurce cu noile lor emoții.

În timpul acestei călătorii în care cei mici învață totul, părinții trec prin situații în care râd cu gura până la urechi, mai ales atunci când aceștia interpretează greșit, nu înțeleg ceea ce se intâmplă sau exagerează situațiile.

Chiar și atunci când lucrurile sunt extrem de complicate, acești ani sunt cei mai frumoși pentru părinți! Un tată a decis să profite la maxim de această situație și să profite de atitudinea îndrăzneață a fiicei lui care l-a tot certat atunci când l-avăzut folosindu-i jucăriile.

„Nu, nu!” Acestea sunt cuvintele pe care tatăl le-a auzit din gura copilei ori de câte ori îndrăznea să îi atingă instrumentele muzicale care făceau zgomote. După ce fetița i-a luat jucăriile din mână, le-a așezat departe de el, pe canapea, ca și când acesta nu mai putea să le atingă din nou.

Când fetița a plecat din cameră, acesta a început iar să se joace cu instrumentele maracas, iar fetița a auzit asta. Imediat, fetița a știut ce se întâmplă și a venit fugind înapoi în cameră, repetând figura de fiecare dată când tatăl nu o asculta și îi atingea jucăriile.

Atunci când un copil spune nu, atunci este nu! Nimic nu o poate face pe aceasta să se răzgândească, chiar dacă poate că acele jucării erau cumpărate chiar de tatăl ei. În loc să ia jucăriile cu ea sau să le ascundă în altă cameră, fetița avea încredere că tatăl ei o va asculta, dar lucrurile nu au stat deloc așa.

De fiecare dată când se întorcea în cameră, aceasta îi ținea o predică, spunând nu, nu! Oare tatăl ei a ascultat-o? Nu, nu. Ce poate fi mai drăguț decât o fetiță furioasă? Cu siguranță că toată familia s-a distrat enorm atunci când a văzut acțiunile fetiței, împreună cu cei peste șapte milioane de oameni care au văzut imaginile pe Youtube.

Cele mai frumoase momente petrecute în familie au loc în serile sau zilele normale, în care copiilor li se acordă atenție și în care aceștia își formează amintiri de care se vor bucura mai târziu.

În zilele noastre, tehnologia ne ajută să păstrăm aceste amintiri și mai vii, iar acești copii vor putea privi cu emoție fiecare lucru interesant pe care l-au făcut atunci când erau mici.

Toată lumea știe cât de specială este relația dintre tată și fiică, iar atunci când fetița are o atittudine atât de îndrăzneață și de fermă, totul este și mai amuzant. De ce nu ar încerca acest tată să o provoace, mai ales atunci când știe ce fel de răspuns va primi?

Fetiței i-a făcut atât de mare plăcere să îi nege tatălui ocazia de a se folosi instrumentele maracas, încât i-a rămas porecla fetița „nu, nu!” Nu-i așa că este adorabilă? Știam că aceasta va fi reacția ei de fiecare dată când se întorcea în cameră să își certe tatăl, dar a fost din ce în ce mai amuzantă.