Radio Simplu

Balerina de 2 ani se blochează pe scenă. Tatăl ei salvează totul, dansând cu ea

Indiferent de ce se întâmplă, părinții sunt mereu eroii copiilor lor. Fie că găsesc o șosetă lipsă sau se joacă cu ei, plimbându-i prin toată casa și făcându-i să se simtă ca și cum zboară, sunt cei mai buni din ce mai buni. Acest tată din imagini nu este cu nimic diferit de un supererou pentru fiica lui.

Așa cum ne-a demonstrat popularitatea acestor imagini, tatăl nu este un erou doar pentru fiica lui, ci și pentru zeci de mii de oameni care l-au privit în mediul online. Filmulețul începe cu cinci fetițe și un băiețel care sunt conduși pe scenă de alte două balerine mai mari.

Copiii sunt poziționați așa cum cere coregrafia și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să înceapă spectacolul.

La scurt timp după începerea muzicii, o vedem pe fetița din stânga că se blochează și nu mai poate face un pas. Naratorul spune: “Point, plié, and spin!”, iar tatăl apare pe scenă, ținând în brațe un copil și mai mic. Singurul lucru pe care poate să-l facă este să țină bebelușul într-o mână și pe fiica lui de doi ani de cealaltă mână.

Duetul adorabil dansează pe melodia “Fly to Your Heart” a artistei Selena Gomez. Motivul pentru care Marc Daniel a apărut rapid pe scenă lângă fiica lui Bella, este faptul că aceasta a avut emoții foarte mari la repetițiile dinaintea recitalului de balet.

În timp ce colegii ei continuau coregrafia, aceasta stătea pe scenă, privind în jos, refuzând să danseze. Asistenta studentă este lângă dansatoarea emotivă, încercând să o facă să danseze. Totuși, încercarea tinerei femei de a o face pe Bella să înceapă să danseze nu a funcționat. În acel moment au apelat la planul B: tatăl ei.

Daniel fuge pe scenă și stă lângă Bella. Ține bebelușul într-o mână, pe Bella de cealaltă mână și încep împreună să danseze. Ceea ce este absolut superb este faptul că acesta pare că știe toți pașii de dans! Postura lui este destul de bună ținând cont de faptul că ntrebuie să îl țină și pe celălalt bebeluș în brațe!

Pe măsură ce înaintează în mișcările de dans, putem să auzim publicul care râde la fiecare piruetă pe care o face Daniel. Totuși, nu este genul de râs răutăcios, ci unul provenit dintr-o situație cu adevărat amuzantă și, trebuie să recunoaștem, absolut adorabilă.

O mână iese la un moment dat din culise, încecând să îl scape pe Daniel de bebelușul din brațe, dar Daniel dă din cap, refuzând oferta și continuă să danseze cu ambii copii. La finalul recitalului, tatăl conduce dansatorii către stânga scenei, dar fiica sa rămâne pe loc și plânge.

Tatăl iese din nou pe scenă și o ia pe fetiță în culise, așa că acesta a fost alături de ea până la finalul momentului. Legătura dintre un tată și fiica sa este foarte puternică, iar tatăl este cel care ca căuta să își protejeze fiica, indiferent de vârsta acesteia.

Filmulețil a primit un răspuns foarte pozitiv, nu doar pentru că este foarte amuzant, dar și pentru că a înduioșat pe toată lumea.