Radio Simplu

Părinții au dansat în fața copiilor, iar mișcările lor nu au dezamăgit

Mamele sunt foarte versatile, sunt ființe care pot avea multe fețe și sunt echipate cu un set complet de aptitudini. Nu ai cum să ai copii și să nu înveți câteva lucruri pe drum. Mamele știu cum să-și țină telefonul între ureche și bărbie în timp ce țin în brațe un copil mic și poartă o conversație despre politică.

Știe cum să gătească plăcinta ta preferată sau cum să te ajute cu temele în fiecare zi. Este o ființă inteligentă și practică, dar și blândă și sensibilă. Totuși, ceea ce uită copiii, este că, înainte ca acestea să pregătească prânzul și să te ducă la școală, înainte ca ei să existe, o mamă a avut și ea o viață.

Cu siguranță că mamele au avut timp să experimenteze lumea, să o cunoască și să vadă ce are de oferit. Fără îndoială, a avut parte de cine fandosite și nopți pierdute prin discoteci! Nu trebuie decât să priviți aceste mișcări și vă veți da seama la ce ne referim! Bineînțeles, în cazul taților este la fel!

În aceste imagini, vom vedea câțiva părinți care vor să demonstreze că încă știu cum să se distreze. Totuși, ceea ce iese cel mai tare în evidență este unul dintre copii, o fată care care este extrem de încântată să își vadă mama în acțiune.

Evenimentul a avut loc la școala lor, o convenție locală, un moment de atenție destinat părinților care nu și-au dezamăgit deloc odraslele. Tot grupul liceenilor poate fi auzit pe fundal încurajându-și și aplaudându-și părinții.

Vocea fetiței se aude și aceasta spune: Mama mea este acolo! Mulțimea este extaziată de momentul artistic al părinților și se aud cuvinte de încurajare din partea tuturor.

Una dintre mamele care iese în evidență poartă colanți negri și o bluză gri, cu mânecile roșii. Își poartă părul pe spate, și își face simțită prezența pe ringul de dans. Muzica începe și aceasta este prima care începe!

Încă de la început, această mamă nu se poate abțină să facă pași de dans improvizați și este clar că adoră să facă asta și că i-a fost dor să se dezlănțuie puțin.

Fiica ei spune, plină de curiozitate, fix înainte ca muzica să înceapă: hai să vedem dacă mama este bună la așa ceva! Atunci când vede cât de bine se descurcă mama ei, cât de bine se simte și cât de bune sunt mișcările ei repetate, fiica este extrem de mândră.

Această mamă adoră să danseze și asta este foarte vizibil. Fiica ei pare destul de impresionată pentru că începe să țipe și să o încurajeze din ce în ce mai tare, spunând: este inspirația mea! Atunci când termină coregrafia, toată lumea aclamă și este fericită de rezultat.

Mamele și tații arată ca și cum nu ar fi făcut niciun pic de efort! Așa cum am mai menționat, probabil că cei mai mulți dintre copii nu se gândesc la faptul că și părinții lor dansau și se distrau înainte să fie părinți!

Trebuie să recunoaștem, totuși, că este minunat să vedem cât de tare îți încurajează acești elevi părinții!