Radio Simplu

Mihai Bobonete, replici acide la adresa Amaliei Năstase: „E vai mama ei. Îi cam plăcea șunculița, iar acum..”

Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost luată ”la țintă” de Mihai Bobonete, acesta făcând trimiteri la perioada în care aceasta mânca ”de ți se făcea poftă”. Stilul inconfundabil al lui Bobonete este recunoscut, de altfel, acesta fiind ”fără milă” în momentul în care declanșează un atac ironic la adresa cuiva.

Dar Amalia și Bobonete sunt foarte buni prieteni, motiv pentru care ”atacul” nu a fost altceva decât o glumă apreciată la justa valoare. Mihai a rememorat vremurile în care Amalia bea, fuma și mânca, spunând că acum este ”bântuită de altcineva”.

Doamna Amalia este o fostă prietenă de-a mea, grasă, pufoasă, îi cam plăcea șunculița. Acum e bântuită de altcineva care i-a adus corpul slab înapoi, e una care nu mai bea, nu mai fumează, e vai mama ei, bea numai prafuri. E vai Amalia, mie îmi plăcea doamna Amalia, aia de mâncai lângă ea și ți se făcea și ție poftă”, a declarat Mihai Bobonete.

”Eu realizam că nu mai intram în haine, știam că sunt grasă”
Amalia Năstase a declarat că a slăbit nu mai puțin de 32 de kilograme, recunoscând că a trecut printr-o perioadă dificilă atunci când și-a dat seama că nu mai ”intra” în haine.

„Am slăbit 32 de kilograme, am făcut o cură de slăbire anul acesta. Eu am ținut tot timpul diete, dar nu oscilam atât de mult cum am făcut-o în ultimii patru ani. Nu mi-a fost poftă de absolut nimic, sper să nu se mai pun înapoi pentru că știu prin ce am trecut ca să le pierd. Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile, se putea duce totul la vale. Eu realizam că nu mai intram în haine, știam că sunt grasă, m-am întâlnit cu medicul estetician și i-am spus să mă taie. Am zis că nu-mi tai stomacul, așa că am hotărât să țin o dietă. Nu e o fericire să tragi după tine 32 de kilograme”, a declarat Amalia Năstase în timpul emisiunii Star Matinal.