Radio Simplu

Andreea Marin s-a fotografiat nemachiată! Cum arată ”Zâna Surprizelor” la 44 de ani

GALERIE FOTO (2)

O surpriză frumoasă din partea ”Zânei Surprizelor”, Andreea Marin. Vedeta s-a fotografiat la vârsta de 44 de ani fără pic de machiaj, iar bruneta a făcut, cu siguranță, ”valuri” pe internet.

Chiar dacă meseria a împins-o pe Andreea Marin să aibă mereu o imagine impecabilă, întotdeauna a militat pentru naturalețe.

”Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viață cu moderație, fără excese și având două obiceiuri sanatoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor: își țineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama. Orice descoperire în domeniu în plus e un bun câștigat. Dar, fără acești doi pași de bază – un demachiant bun și o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi – nu poți spune că îi dai tenului tău o șansă reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecția moștenită de mine de la femeile dragi din viața mea”, a spus Andreea Marin mai demult despre tenul ei.