Radio Simplu

MIHAELA TATU A DIVORŢAT DE SOŢUL EI. MOTIVUL A FOST INCREDIBIL: „L-AM ÎNTREBAT DACĂ POATE SPUNE „TE IUBESC”, NU A PUTUT, AȘA CĂ AM ALES SĂ MERGEM MAI DEPARTE”

Mihaela Tatu a divorţat de soţul după o căsnicie de peste 15 ani. Fosta prezentatoare de televiziune, care în prezent este speaker motivaţional, a dezvăluit motivul pentru care a hotărât să se căsătorească la o vârstă fragedă, mai exact la 21 de ani. 

“Sunt născută în 1963, ceea ce înseamnă că la 24 de ani maximum trebuia să fiu căsătorită, la 30 de ani m-ar mai fi măritat babele. Cu vârsta asta sigur aveai o hibă. Așa cereau vremurile, ce vrei?! Între 21 de ani și 23 se măritau toate fetele. Acum am 56 de ani, mulțumesc, la fel!”, a declarat  Mihaela Tatu pentru life.ro.

„Dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei”

“Să-ți mai spun un lucru, dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede: am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea”, a mai spus vedeta.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare tv a povestit cum au început neînţelegerile cu soţul său: “Când am plecat din uzină, unde eram contabilă și m-am angajat la un radio particular, au înnebunit toți ai mei. Aveam 26 de ani. „Să pleci tu de la serviciul ăla călduț! Ce e aia post de radio, ce înseamnă particular?”. Tatăl Ioanei, crescut într-o familie tradiționalistă, nu a înțeles nimic din plecarea mea din uzină”

Mihaela Tatu a dezvăluit motivele divorțului

Într-un interviu, Mihaela Tatu a dezvăluit motivele care au făcut-o să renunțe la o căsnicie de peste 15 ani.

“De ce am făcut-o? Mi-au plăcut întotdeauna începuturile. Iar atunci am prins curaj să mă desprind. Revoluția din 1989, sau ce o fi fost ea, a fost pentru mine gura de aer. Am vrut să dau la Teatru, tatăl Ioanei nu a zis nu, dar nu a mai vorbit cu mine.”, a mai spus Mihaela Tatu.

Întrebată ce a spus atunci când a divorţat, Mihaela Tatu a mărturisit: “Nimic. M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”potrivit kfetele.ro