Radio Simplu

Mihaela Borcea, apariție de senzație în noaptea de Revelion. Decolteu amețitor, la brațul iubitului FOTO

Mihaela Borcea o duce tot mai bine, de când își trăiește povestea de dragoste alături de Rorin Rap. Femeia de afaceri l-a dat definitiv uitării pe Cristi Borcea, fostul soț, iar noaptea de Revelion a prins-o alături de noul iubit și de prieteni apropiați.

Mihaela Borcea, apariție de senzație în noaptea de Revelion
Mihaela Borcea a făcut senzație în noaptea de Revelion. Aceasta a purtat o rochie neagră până în pământ și un decolteu amețitor. Iubitul ei a purtat un costum elegant, negru, asortându-se de minune cu femeia visurilor sale.

Mihaela Borcea s-a transformat radical de când iubește din nou. Este de-a dreptul înfloritoare de când s-a decis să-i spună adio definitiv lui Cristi Borcea. Se poate spune că are, în sfârșit, tot ce-i trebuie: o familie frumoasă și multă iubire. Ne reamintim cu această ocazie de căsnicia eșuată cu afaceristul care a ieșit recent din pușcărie.

Mihaela Borcea i-a oferit trei copii lui Cristi, pe Patrick și pe gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, reamintim că aceasta a fost părăsită, în trecut pentru Alina Vidican, cu care a fost și căsătorit. Apoi, afaceristul a părăsit-o și pe aceasta pentru Valentina Pelinel, în brațele căreia se pare că și-aar fi găsit liniștea. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Mihaela și Cristi Borcea se înțeleg de minune, de dragul copiilor, și chiar au afaceri împreună.

Mihaela Borcea, mereu răsfățată de actualul iubit
Mihaela Borcea se bucură de o relație frumoasă cu actualul iubit, pe nume Sorin Rap. Despre povestea lor de dragoste s-a aflat la începutul anului 2018. Acesta a fost polițist de meserie, om de încredere al Mihaelei și inclusiv șofer pentru aceasta. Zvonuri despre relația lor existau însă de mult, pe atunci bărbatul fiind, pare-se însurat. Angela, soția lui la vremea aceea, a ieșit public și a acuzat-o pe Mihaela Borcea că ”i-a furat bărbatul”. La vremea aceea, Mihaela nega însă orice apropiere de angajatul său.