Radio Simplu

MĂDĂLIN IONESCU S-A POZAT CU OCHII ÎNVINEȚIȚI: “AM RĂMAS ȘOCAT CAND M-AM VĂZUT ÎN OGLINDĂ”

Mădălin Ionescu s-a pozat cu ochii “învinețiți”, iar apropiații și fanii lui s-au îngrijorat. Fostul prezentator de la Kanal D a primit numeroase mesaje după ce a făcut publică fotografia prin care a povestit ce a pățit.

Mădălin Ionescu și-a făcut un selfie cu fața “învinețită” și a decis să publice imaginea odată cu povestea amuzantă din spatele ei. Până să termine de citit mesajul, unii dintre internauți au crezut că fostul prezentator ar fi fost bătut. În realitate însă, el a fost machiat de fiica pe care o are cu Cristina Șișcanu. La aproape trei ani, Petra l-a avut ca model în urmă cu câteva săptămâni pe tatăl ei atunci când a dat iama în fardurile mamei sale.

“Da… nasol! Știu! Eu sunt ăsta… Zici ca am fost bătut o săptămână. Am rămas șocat cand m-am văzut în oglindă. Persoana care m-a desfigurat este… Petra. Da… E în faza «»make-up artist» .???????? Machiaj profesionist, ce să mai vorbim ?! @iamprincesspetra”, a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de Instagram.

Citește și: Povestea cutremurătoare a lui Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu: ”În această ţară, tinerii ca tine sunt condamnaţi la Infern”

Cei mai mulți dintre internauți s-au amuzat de experiența de tătic a fostului realizator de emisiuni, însă, au fost câțiva care au crezut, citind primele cuvinte din mesaj, că ceva rău i s-ar fi întâmplat. Au fost și alții care l-au felicitat că se lasă pe mâinile fiicei sale, chiar și atunci când ea se joacă cu fardurile.

“????????????… râd pentru că așa a început să pățească și soțul meu!!!????????????????”, “Am crezut că te-a bătut cineva, m-am speriat rău” , “Bine, tati!!!”, “Ce ușurare, ufff”, “Foarte bine știe Petra să machieze ❤❤❤????????????” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea lui Mădălin Ionescu.

Fostul prezentator TV mai are o fată și un băiat din mariajul cu fosta soție.