Radio Simplu

Ce spune Răzvan Popescu despre dieta cu care a slăbit 50 de kilograme

Răzvan Popescu, cunoscut de la radio ZU, a uimit pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 50 de kilograme într-un an. Acesta cântărea 130 de kilograme anul trecut, iar acum a ajuns să aibă 80 de kilograme.

Răzvan Popescu a vorbit despre dieta lui și despre kilogramele în plus într-un interviu pentru click.ro. „Cu slăbitul e ca şi cu lăsatul de fumat, se produce într-o zi un declin şi spui stop. Kilogramele sunt cel mai parşiv lucru din lumea asta, se lipesc de tine extrem de uşor şi într-un mod foarte plăcut, iar într-o zi îţi dai seama că ai depăşit cu mult normalul, doar că este prea târziu. Pentru că vă simţiţi foarte bine împreună şi ele se lasă foarte greu convinse să te părăsească. Viaţa noastră e construită în jurul mâncării, multă mâncare în orice împrejurare, iar dacă eşti pofticios sau gurmand eşti gazda perfectă pentru multe kilograme în plus”, a declarat Răzvan Popescu.

Întrebat care este secretul dietei pe care a ținut-o, el a explicat: „Nu e nici un secret, trebuie să găseşti dieta care se potriveşte cel mai bine cu stilul tău de viaţă. La mine a funcţionat programul Toman Diet, o dietă proteică pe care am respectat-o cu sfinţenie. Indiferent de dietă, există câteva alimente pe care oricine vrea să slăbească trebuie să le uite: orice conţine făină albă, orice conţine zahăr şi prăjelile. Dacă reuşeşti să te împrieteneşti şi cu sportul, succesul e garantat”.