Radio Simplu

Claudia Pătrășcanu, mesaj dur după despărțirea de Gabi Bădălău: „Cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita!”

Claudia Pătrășcanu a trecut în noul an mult mai fericită și mai optimistă, dar nu a uitat să lase un mesaj acid pentru cel care i-a fost soț. Ea a decis să spună totul pe rețelele de socializare, iar fanii i-au fost alături și au susținut-o în comentarii.

Claudia Pătrășcanu, mesaj dur după despărțirea de Gabi Bădălău: „Cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita!”
Claudia s-a întors recent la marea ei dragoste, muzica. A lansat o piersă de mare succes, care se numește Tată de duminică. Multe femei care trec prin probleme de familie au rezonat cu melodia artistei. Pe lângă asta, Caludia Pătrășcanu a ținut să scrie și un mesaj pentru fostul ei soț, pe rețelele de socializare. Ea a

„În 2019, chiar în ziua de 31, mi s-a pus o bulină pe față… cineva în care am crezut, pe care l-am iubit și pe care l-am respectat a făcut acest lucru fără să se gândească că mai devreme sau mai târziu lucrurile se vor așeza, rana se va vindeca, cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita! Sunt recunoscătoare pentru tot, inima mi-e curățată de resentimente, aștept cu nerbăbdare anul ce vine, sunt pregătită pentru un 2020 de vis și nu voi mai permite nimănui să râdă de ceea ce sunt și însemn EU! Iertați, iubiți și acceptați tot ce vă oferă viața, cu bune sau rele!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu ea și Bădălău, în care avea pusă o bulină pe față.

Fanii i-au dat o mulțime de comentarii pozitive și au încurajat-o să meargă mai departe, pentru că este o femeie puternică și a demonstrat asta.