Radio Simplu

Este un artist celebru în România, dar cum arăta când era adolescent? Nimeni nu-l recunoaște

GALERIE FOTO (2)

Cine nu a fredonat măcar o dată melodiile faimoasei trupe 3 Sud Est. A fost una dintre ele mai în vogă formații din România și chiar și acum, după ce s-au reunit, cei trei băieți fac furori printre fanii lor. Ei bine, unul dintre cei trei arăta total diferit când era un adolescent, înainte să dea de faimă. O fotografie veche l-a dat de gol.

Este un artist celebru în România, dar cum arăta când era adolescent? Nimeni nu-l recunoaște
Laurențiu Duță rămâne în istorie pentru vocea sa inconfundabilă, iar 3 Sud Est va fi întotdeauna formația românească pe care au iubit-o milioane de români și ale căror versuri sunt și astăzi pe buzele tuturor.

Laurențiu este acum un bărbat foarte chipeș cu o familie foarte frumoasă, însă cum arăta când era adolescent? Ei bine el avea părul lung și idolul său era Michael Jackson! Laurențiu era un băiat timid și asta se putea vedea și din gesturile sale. Recent el a arătat fanilor săi o fotografie de când nu era celebru. Aproape nimeni nu l-a recunoscut!

În trecut tatăl lui a vorbit despre cum a început cariera muzicală a fiului său: “Totul a început să prinda contur când am adus un keyboard nou, înainte de 89, după un contract pe la restaurante din Viena. Laurenţiu avea 13 anişori şi n-a dormit câteva nopţi, vrăjit de sunetele clapei, pe care a descoperit-o, iniţial, ca autodidact.

La 16 ani, m-a uimit şi pe mine: băiatul meu repeta în secret, îmbrăcat în hăinuţele făcute de mama lui, era calificat să cânte în acelaşi program cu mine, la unul dintre cele mai selecte restaurante din Mamaia de la începuturile anilor 90, unde clienţii erau în majoritate străini şi unde artiştii erau aleşi pe sprânceana, la Scoica! De atunci îşi câstigă propriii bani. Pe primii castigaţi i-a investit tot în muzică, în aparatura audio”, spune Titi Duţă, tatăl lui Laurenţiu, potrivit okmagazine.ro