Radio Simplu

MICUȚA PICASSO A PRIMIT UN CADOU INCREDIBIL DE ZIUA EI! ALEXANDRA DUCE O VIAȚĂ DE VIS ÎN AMERICA

GALERIE FOTO (4)

Alexandra Nechita s-a mutat cu părinții ei în Statele Unite încă de la vârsta de doi ani. De-atunci, viața ei a fost într-o continuă ascensiune, datorită talentului său. Recent, a bifat o nouă realizare, vestea venind chiar de ziua ei!

Devenită celebră peste tot în lume pentru talentul său la pictură, fiind supranumită ”micuța Picasso”, Alexandra Nechita a bifat o nouă performanță chiar în preajma zilei sale de naștere. Astfel, a sculptură a sa din bronz, de peste doi metri, va fi expusă permanent în faţa Primăriei din Beverly Hills.


”Sunt onorată și copleșită, fără cuvinte am rămas! E o realizare foarte mare, e un vis pe care îl aveam de ani și ani!”, a declarat artista în vârstă de 34 de ani, care duce o viață de vis și în plan personal. Alexandra locuiește în L.A alături de soțul său, Dimitri Tcharfas, un designer din Ucraina, cu care are o fetiță.

Alexandra Nechita a plecat în America cu părinții săi la vârsta de doi ani, când a și început să deseneze. La șapte ani deja picta pe pânză, în ulei și acrilic, iar la opt ani a avut loc prima sa expoziție, la o bibliotecă din L.A. Fata a absolvit Școala de Arte UCLA în 2008. Asemănată cu Picasso datorită stilului similar cu cel al marelui Pictor,

Artista a fost supranumită de presa americană ”micuța Picasso”, acesta fiind apelativul cu care le-a devenit cunoscută și românilor la finalul anilor 90. Lucrările acesteia sunt apreciate de celebrități de la Hollywood precum precum Oprah Winfrey, Whoopi Goldberg sau David Letterman.