Radio Simplu

Meniu alimentar recomandat de Mihaela Bilic

Mihaela Bilic, nutriţionistul vedetelor, a realizat un meniucare promite slăbirea cu până la 3 kilograme în două săptămâni.

Pentru ca rezultatele să fie de durată, regimul trebuie ţinut treiluni, iar între cele trei mese principale se vor servi încă douăgustări din fructe sau legume. gândul vă spune cetrebuie să conţină regimul doctorului Bilic.

Luni, micul dejun constă într-o cafea, o felie de pâine şi oomletă dintr-un ou şi o felie de şuncă. La prânz, medicul recomandă200 de grame de muşchi de vită la grătar şi 50 de grame de pastefierte peste care se adaugă o lingură de ulei de măsline. Cina artrebui să conţină 100 de grame de somon afumat cu o salată decrudităţi, fără maioneză.

Marţi, la micul dejun vom consuma o cafea, un ou fiert, 150 demililitri de iaurt natural şi o felie de pâine. Dr. Bilic recomandăca masa de prânz să fie alcătuită dintr-o jumătate de piept de puila grătar cu patru, cinci linguri de fasole verde fiartă peste carese adaugă un cub de 10 grame de unt. Sea­ra se mănâncă 200 de gramede ficăţei de pui la grătar cu patru linguri de orez fiert şi osalată de varză.

În cea de-a treia zi a săptămânii, miercuri, la mi­cul dejunmâncăm o felie de pâine cu pastă de brânză şi o roşie. Cafeaua nuva lipsi nici în această dimineaţă, spune dr. Bilic. La prânz serecomandă 200 de grame de vită la grătar cu un cartof copt şi osalată de murături. Cina trebuie să fie alcătuită din 150 de gramede pui afumat, tăiat bucăţele, şi o salată mare asortată.

Pentru dimineaţa de joi se recomandă o cafea, un pahar de laptede 1,5% grăsime şi o felie de pâine cu şuncă. La prânz: 200 degrame de muşchi de porc la grătar cu 4-5 linguri de varză călită şio felie de pâine. Cina constă în 200 de grame de brânză de vaci cudouă linguri de smântână cu 12% grăsime şi patru linguri demămăligă.

Vineri dimineaţa se va bea un ceai şi să va mânca o felie depâine unsă cu puţin unt şi gem. Prânzul trebuie să fie alcătuit dinpaste cu sos de tomate. Seara se mănâncă 200 de grame de peşte lagrătar cu 3-4 linguri de legume asortate.

Micul dejun de sâmbătă va fi alcătuit dintr-o cană de lapte cucereale integrale. La prânz, o ciorbă de văcuţă şi o friptură dinpiept de pui la grătar cu o salată verde. Cina trebuie să conţină200 de grame de muşchi de vită la grătar cu 6 ciuperci fripte şi osalată de murături, spune dr. Bilic.

Duminică, la micul dejun, vom mânca doi crenvurşti, o lingură demuştar şi o felie de pâine. La prânz se recomandă o ciorbă de puişi o salată asortată cu o conservă de carne de ton. La cină semănâncă mozzarella cu o roşie, un cotlet de porc la grătar, 4linguri de piure de cartofi şi o salată de murături, conchide dr.Bilic.