Radio Simplu

Știe Crezul la câțiva anișori

Acum 3 ani, o fetiță cucerea România spunând rugăciunea „Crezul” din memorie, lucru care i-a uimit pe toți.

Micuța este ajutată de unul dintre părinți în timp ce rostește o rugăciune destul de greu de ținut minte chiar și pentru un om mare.

Fetița care are doar câțiva anișori își împreunează palmele și se pregătește de rugăciune, așa cum au învățat-o părinții ei.

Mulți au comentat ulterior că nu este normal ca un copil să fie îndoctrinat de mici cu rugăciuni pe care să le învețe, însă în fața criticilor pălește candoarea, dulceața și inocența micuței pe care o puteți urmări în videoclipul de mai jos!

Iată și textul rugăciunii Crezul:

„Cred intru Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor. Si intru Unul Domn Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Unul-Nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii. Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, iara nu facut.

Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut, Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire.

S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara, Si S-a facut om.

Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat. Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi.

Si S-a inaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui, Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii a caruia imparatie nu va avea sfarsit.

Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata Facatorul, Carele de la Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si slavit. Carele a grait prin prooroci.

Intru Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica, Marturisesc Un Botez, spre iertarea pacatelor. Astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie. Amin!