Radio Simplu

Melodia a fost cântată de zeci de alți concurenți. Am ascultat-o de 100 de ori interpretata asa

Adolescentul cântăreț James Smith a devenit o senzație atunci când a participat la emisiunea Britain’s Got Talent și a prezentat o melodie extrem de cunoscută. Acesta a impresionat, dar a și cucerit publicul cu talentul său.
James Smith este un băiat din Essex care avea doar 15 ani atunci când a participat la concurs.

Acesta susține că vine dintr-o familie foarte curată, ca o glumă la locul de muncă al tatălui care vinde săpun. Imaginea sa de băiat bun a ieșit și mai tare în evidență atunci când acesta a recunoscut că și-a petrecut ultima zi de naștere stând acasă cu bunica lui.

Prima sa audiție a făcut publicul să se ridice în picioare, prezentatorii au fost și ei uimiți de prestația acestuia, iar jurații au fost absolut încântați, ceea ce presupune că nu este de ratat.

James Smith avea 15 ani atunci când a apărut în emisiune, timid, stingher, cu o chitară în mână și a furat inima națiunii. Varianta melodiei Feeling Good a Ninei Simone a fost cu totul deosebită și diferită față de ce se mai auzise până atunci în cadrul consursului.

Clipul audiției sale a devenit viral într-o zi, așa că nu este de mirare că James a ajuns în finală. Băiatul este foarte prezent în mediul online, unde postează filmulețe pe Youtube pentru a putea fi ascultat în voie.
James locuiește cu familia sa în Upminster, Essex și a vorbit despre ei cu multă căldură, spunând că se iubesc orice ar fi. În ciuda faptului că îi scoate din sărite pe toți, în special pe fratele său mai mare, atunci când cântă foarte tare în casă, James vrea să își facă părinții mândri, pentru că spune că este cel mai bun sentiment din lume.

Vocea lui poate că suna puțin amuzant, dar, în momentul în care acesta a început să cânte, toată sala l-a ascultat cu sufletul la gură. Mai mult, abilitățile sale de a cânta la chitară au completat foarte bine prestația în sine.
Tot publicul s-a ridicat în picioare pentru a-l aplauda la final, iar una dintre jurate a susținut: „ești un star rock în devenire!”

Simon Cowell a adăugat: „am fost puțin emoționat atunci când am auzit că vei cânta această melodie, Feeling Good, dar ai ales o variantă cu totul nouă – aceasta este una dintre audițiile preferate de până acum. „

James a primit patru răspunsuri pozitive care l-au dus în etapa următoare și are deja zeci de mii de fani pe rețelele de socializare. Acesta a demonstrat că talentul te face special și că este mereu important să găsim o variantă originală atunci când facem ceva.

A ajuns până în marea finală și nimic nu îl va opri să ajungă un cântăreț extrem de cunoscut în toată lumea. James și-a păstrat originalitatea muzicală de-a lungul etapelor și a continuat să impresioneze. Simon Cowell, cel mai dur jurat, a fost cel care l-a încurajat până în ultimul moment.