Radio Simplu

Trupa de contorsioniste a cucerit publicul

Trupa de contorsioniste a fost numită „din altă lume”. Mișcările lor sunt aproape imposibil de înțeles și au lăsat oamenii fără cuvinte

Trupa de contorsioniste Angara Contortion a luat cu asalt emisiunea Britain’s Got talent atunci când și-au prezentat numărul pe scenă. Deși reprezentația acestora a fost fără cusur, faptul că acestea sunt profesioniste și că au ajuns să colaboreze cu Cirque de Soleil a făcut vâlvă printre fanii emisiunii.

Cele patru membre ale truperi Angara Contortion au vârste cuprinse între 20 și 29 de ani și vin din Buryatia, Rusia.

Fetele au fost extrem de apreciate și au ajuns în runda următoare a competiției, dar s-a demonstrat apoi că nu erau deloc străine de lumea scenei și a competiției.

Cei patru jurați, Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon și David Walliams au fost extrem de impresionați, spunând că numărul lor a fost unul dintre cele mai surprinzătoare prezentate vreodată pe acea scenă.

Fanii, între timp, au fost la fel de impresionați și au susținut că trupa trebuia trimisă direct în semifinale. Totuși, fetele nu au recunoscut că sunt profesioniste, un amănunt care a trezit și mai tare interesul tuturor.

Acestea au spus înainte de audiție că au venit în marea Britanie special pentru această emisiune, și că au făcut o călătorie lungă de la Moscova. Cele patru flexibile au insistat spunând că știu formatul emisiunii și că speră că pot ajunge să aibă propriul lor contract la Royal Variety Performance, așa cum promite premiul cel mare.

Așa cum am menționat, cele patru fete din trupa Angara Contortion au susținut că sunt amatoare și că au privit audițiile din confortul propriilor case, din Rusia, dar s-a descoperit că aceastea trăiau în Statele Unite ale Americii. Totuși, asta nu presupune că fetele nu aveau voie să concureze, nu au încălcat nicio regulă. Concurenții pot fi atât amatori, cât și profesioniști, iar talentul fetelor este de apreciat.

Un astfel de număr necesită multă disciplină și nu ne este de mirare că o singură mișcare greșită poate să dea totul peste cap, mai ales că fetele lucrează în echipă. Elasticitatea și sincronul celor patru fete nu se regăsesc ușor printre astfel de artiști, dar ele au făcut totul ca la carte, ceea ce le-a adus patru răspunsuri pozitive.

Trei dintre membri juriului s-au ridicat în picioare la finalul numărului, ceea ce denotă că reprezentația a fost de milioane.

Majoritatea concurenților cântă sau dansează și, în timp ce putem aprecia și astfel de numere, contorsionismul este o disciplină mult mai complexă, mai periculoasă, care necesită zeci de ore de antrenament pe săptămână.

Cele patru fete au impresionat pe toată lumea tocmai pentru că totul era perfect sincronizat, nu s-a putut observa nicio greșeală, așa că nimeni nu se îndoia că nu vor ajunge mai departe. Acestea au crezut în puterea și în talentul lor, așa că s-au prezentat cu mare încredere în fața juraților și nu au regretat.

După terminarea emisunii de talente, acestea au fost invitate și la alte emisiuni televizate din Statele Unite ale Americii și nu putem decât să ne bucurăm, pentru că merită!