Radio Simplu

Au reușit să își spună povestea de dragoste printr-un singur dans

Spectatorii și telespectatorii emisiunii Britain’s Got Talent au fost uimiți de un dans în pereche. Cei doi dansatori, Grace și Ali au făcut un spectacol de zile mari care a impresionat pe toată lumea până la lacrimi.

Execuția profundă a dansului lor i-a făcut pe toți cei patru jurați concursului să le ofere răspunsuri pozitive și să îi trimită în etapa următoare. Ali nu este străin de lumina reflectoarelor, participând la o altă emisiune tip concurs de dans în 2010. Întâmplarea face că, unul dintre jurați, Alesha Dixon făcea parte din juriu și atunci.

Alesha nu l-a recunoscut pe Ali, mai ales că acesta avea zece ani atunci când a participat la concurs. Acesta și trupa sa, Lil Diamondz, au reușit să câștige primul loc în concurs.

Apoi, aceștia au avut spectacole, au reprezentat Marea Britanie la campionatele mondiale de hip-hop și au jucat într-un muzical hip-hop în West End.

Ali a avut rolul principal în alt muzical – Billy Elliot: The Muzical, în West End, Londra, înainte să studieze la colegiul Riverside artele teatrului muzical. El și Grace s-au cunoscut la colegiu, atunci când aceasta avea 17 ani. Acum speră că va deveni un dansator cu normă întreagă.

La șase ani după participarea în concursul de dans, juratul Alesha nu l-a recunoscut pe Ali, care acum este bărbat în toată firea, atunci când el și partenera sa au furat inimile tuturor. Aceasta a spus: „sunteți doi dintre cei mai talentați dansatori pe care i-am văzut, de departe. Sunteți absolut minunați împreună și este o plăcere să vă urmăresc. Nivelul abilităților vostru este din altă lume. Ați fost atât de sincronizați, și ați spus o poveste extraordinară. Am fost șocată de talentul vostru.„

Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce dansau și au continuat să se antreneze încă de pe atunci. Astfel de povești sunt cele mai impresionante, în special pentru că doi tineri se întâlnesc, încep să lucreze împreună și nu doar că pot colabora, dar se îndrăgostesc și își dau seama câte lucruri absolut minunate pot face împreună.

Cei doi au dus frumusețea dansului contemporan la alt nivel. Coregrafia acestora chiar a evidențiat tumultul unei relații de dragoste. Orice ar fi, dragostea este cel mai important lucru din viața noastră, este ceea ce ne întregește ca și persoane, fie că o oferim familie, iubitului, lumiii care ne înconjoară.

Performanța celor doi dansatori și nivelul de dificultate al dansului au făcut jurații să privească cu sufletul la gură, să nu se miște, aproape să nu respire. Aceștia au urmărit povestea de dragoste care, într-un final, s-a terminat cu bine.

Nu este de mirare că au primit patru răspunsuri pozitive și că s-au calificat în etapa următoare. O astfel de coregrafie nu necesită doar foarte mult talent, ci și zeci de ore de muncă, ceea ce trebuie apreciat. Povestea celor doi a fost urmărită de milioane de ori pe Youtube și a primit zeci de mii de aprecieri.