Radio Simplu

12 frati cu varste de la 3 pana la 22 de ani se prind de maini si danseaza pe scena

„Clanul Willis”a devenit faimos în întreaga lume după ce a decis să participe la audiţiile competiţiei televizate „America’s Got Talent”.

Cei 12 frați, împreună cu părinții lor au reuşit să impresioneze juriul şi asistenţa atât prin talentul muzical aparte, cât şi prin spectacolul lor impresionant.

Alături de părinţii Tony şi Brenda, au păşit pe scenă cei 12 copii ai lor cu vârste cuprinse între 3 şi 22 de ani, Jessica Jane, Jeremiah Scott, Jennifer Elizabeth, Jeanette Lynn, Jackson Scott, Jedidiah Scott, Jasmine Katerina, Julietteose, Jamie Christine, Joy Anna, Jaeger Scott şi Jada Marie.

Faptul că toţi copiii familiei poarta nume care încep cu iniţială „J” are o motivaţie superbă. Părinţii acestora şi-au dorit ca prenumele tuturor fiilor şi fiicelor să înceapă cu iniţiala cuvântului englezesc „Joy”, care tradus înseamnă bucurie.

Această bucurie se resimte din plin în sânul acestei familii! Priviți!

Beneficiile dansului se rasfrang atat asupra trupului, cat si asupra mintii.

Aceasta arta este totodata o forma de terapie accesibila oricui, contribuind la pierderea kilogramelor in plus, reducerea nivelului de stres, imbunatatirea stimei de sine si a starii generale de dispozitie.

Dansul se numara printre formele de miscare recomandate persoanelor de toate varstele, de la copiii care se dezvolta astfel mai armonios, pana la adultii prea ocupati sa mearga la sala de fitness.

Persoanele care danseaza suficient de energic pentru a simti cum le creste rata cardiaca beneficiaza de o forma de antrenament fizic excelenta, care tonifica musculatura, intareste oasele si creste rezistenta la efort. Iar pentru ca dansul implica distractie, are un efect tonic si asupra psihicului.