Radio Simplu

Meghan Markle i-a lăsat Prințului Philip o amintitre la mormânt. Ce a insistat soția Prințului Harry să fie lăsat lângă coroană

Meghan Markle nu a putut participa la înmormântarea Prințului Philip. Fosta actriţă rămasă în Statele Unite a urmărit înmormântarea online, a făcut un „aranjament privat” pentru a-l omagia pe Ducele de Edinburgh și a insistat să trimită o amintitre. Ce a i-a lăsat pe ultimul drum Ducelui de Edinburgh.

Soția Prințului Harry nu a putut participa la înnmormântarea soţului reginei Elisabeta a II-a pentru că a fost sfătuită de către medic să nu călătorească cu avionul. Aceasta este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar zborul lung ar putea să îi afecteze sarcina, lucru pentru care a fost nevoită să stea acasă, relatează thedailybeast.com.

Ea împreuna cu Prințul Harry i-au lăsat Prințului Philip la mormânt o coronană fastuoas, însă Meghan a insistat să trimită și o amintire din partea ei.

Ce a insistat să trimită Meghan Markle din SUA la înmormântarea Prințului Philip

Meghan Markle i-a lăsat Ducelui de Edinburgh o amintire scrisă de mână, mai exact o scrisoare privată. Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a cerut să fie lăsată o scrisoare din partea ei alături de o coroană de flori pe care ea și Harry i-au oferit-o drept tribut, cuplul selectând manual flori în onoarea Prințului Philip, potrivit The Sun.

Palatul Buckingham a confirmat că cei care nu pot participa vor face „aranjamente private” pentru a marca viața Prinţului Philip. Meghan a putut să urmărească funerariile regale printr-un flux live special.

Soția Prințului Harry și-a dorit extrem de mult să participe la această ceremonie importantă, însă situația nu îi permite, iar soțul său o să urmeze toate regulile de călătorie impuse de pandemia de noul Coronavirus. Mai mult decât atât, acesta va trebui să stea și într-o carantină de 5 zile atunci când va ajunge în Marea Britanie.

Florile trimise de Harry și Markle au o semnificație aparte. Ce au vrut să transmită la nivel subtil
Fiecare floare din coroană are o semnificație specială. Acanthus Mollis, sau pantalonii ursului, este floarea națională a Greciei, care reprezintă moștenirea lui Philip, iar Eryngium reprezintă marinesul regal.

Coroana are, de asemenea, campanula care semnifică recunoștință și dragoste veșnică, potrivit The Sun, precum și rozmarin pentru a semnifica amintirea. Harry și Meghan au selectat și lavandă pentru devotament și trandafiri în cinstea lunii iunie, care este luna nașterii Prințului Philip.

Meghan a urmărit înmormântarea cu Archie printr-un flux live din Los Angeles. Ea a fost sfătuită să nu facă călătoria de 5.400 de mile în Marea Britanie din motive medicale, în timp ce Prințul Harry a ajuns în Marea Britanie înainte de evenimentul de astăzi. În schimb, ea a făcut „aranjamente private” pentru a marca viața lui Duke of Edinburgh.

Înmormântarea lui Philip a fost diferită de cea a oricărui alt regal, după ce pandemia a făcut ca familia să renunțe la multe tradiții. Au participat doar 30 de invitați, iar regina nu a participat la procesiune de la Castelul Windsor. Toți cei care intrau în capelă purtau o mască de față și toți membrii Familiei Regale stăteau la doi metri distanță. Harry s-a auto-izolat la casa sa conjugală anterioară, Frogmore Cottage, după ce a zburat înapoi duminică în Marea Britanie.