Radio Simplu

Ce dietă ține Anca Țurcașiu? Așa reușește să aibă o siluetă impecabilă: “Am eliminat de 30 de ani…”

Se apropie de 50 de ani, dar reușește să aibă în continuare o siluetă impecabilă, la fel ca în tinerețe, atunci când făcea furori în costum de baie, în filmul “Miss Litoral”. Pentru a se menține în formă, Anca Țurcașiu ține o dietă specială încă de la 20 de ani, acesta fiind secretul tinereții ei.

Mulți ar spune că a fost înzestrată de natură cu cele mai bune gene, dar în realitate, în spatele siluetei de invidiat pe care Anca Țurcașiu o afișează stau foarte multe eforturi. Într-un interviu pentru revista Viva!, Anca Țurcașiu a dezvăluit că de aproape 30 de ani a eliminat din dieta ei anumite alimente, iar acest lucru se reflectă în felul în care arată.

Ce dietă ține Anca Țurcașiu?
Anca Țurcașiu a ales să urmeze un regim alimentar pe care să îl poată respecta toată viața. Astfel, vedeta se menține în formă fără să apeleze la diete drastice și să se înfometeze, iar în urmă cu aproape 30 de ani a decis să devină ovo-vegetariană.

“Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă. E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață.”, a spus Anca Țurcașiu pentru revista Viva!.

Vedeta a mărturisit că schimbările în alimentație s-au produs în perioada în care avea foarte multe turnee. Pentru că petrecea foarte mult timp departe de casă, Anca Țurcașiu s-a apucat de citit, iar cărțile despre alimentația sănătoasă pe care un coleg de trupă le avea i-au schimbat total percepția despre cum ar trebui să arate un regim alimentar corect. Vedeta a decis în urmă cu aproape 30 de ani să renunțe definitiv la carne și la produsele din lapte, iar acest lucru o ajută să țină la distanță kilogramele în plus.