Radio Simplu

Cum a cărat vloggerul Andy Popescu un brad de 80 de lei cu Lamborghini Aventador de 740 de cai putere, care costă sute de mii de euro

Apariţie de senzaţie în Ajunul Crăciunului, pe bulevardele din Bucureşti. Maşina renumitului vlogger Andy Popescu a reuşit să întoarcă toate privirile oamenilor care treceau pe Calea Victoriei.

Cum a cărat vloggerul Andy Popescu un brad de 80 de lei cu un Lamborghini! Vorbim despre un Lamborghini Aventador de 740 de cai putere, care căra un brad de dimensiuni foarte mari.

Cum a cărat vloggerul Andy Popescu un brad de 80 de lei cu Lamborghini Aventador de 740 de cai putere

Andy Popescu este unul dintre cei mai apreceiaţi vloggeri din România, însă nu mulți stiu ce afaceri are acesta. Iată ce face, de fapt, Andy Popescu, celebrul car vlogger de pe YouTube. Acesta a atras milioane de vizualizări pe canalul sau de YouTube, așa că putem spune că este unul dintre cei mai populari car vloggeri din Romania. Nu mulți stiu însă, ce afaceri are acesta.

Vloggerul a plătit nu mai puţin 270.000 de euro pentru bolidul sau, care vine echipat cu un motor V12 de 6.5 litri, aspirat natural și care dezolta 740 cp, dar și 690 Nm. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 2.9 secunde, în timp ce viteza maximă este de 350 km/h, potrivit Romania TV.

Andy Popescu are peste 400.000 de abonați pe canalul sau principal de YouTube, în timp ce pe al doilea sau canal are 115.000 de abonați. Per total, acesta a atras atenția a peste 500.000 de persoane și continua să crească numărul acestora.

De altfel, Andy Popescu este pasionat de tehnologie. Astfel, acesta a investit peste 100.000 de euro într-o fabrică ce produce monede virtuale. Însă, acesta nu este principalul sau business, vloggerul având o firma de construcții.

Cei interesați, trebuie să știe că ansamblul rezidențial se afla la 8.5 km de Piață Unirii, pe Strada Celofibrei. Prețul unei case vândute de Andy Popescu este de 65.900 euro.

Acesta a vorbit despre prima afacere, o fermă de struți, la care nu s-a descurcat atât de bine. Mai departe, a avut o afacere cu vipere, unde și-a riscat viață dar și 50.000 de euro, pe care i-a pierdut.