Radio Simplu

Ce pensie alimentară plătește Victor Slav fetiței sale, Sofia. Cati bani scoate din buzunar

În urma divorțului de Bianca Drăgușanu, din 2014, Victor Slav plătește lunar pensie alimentară fetiței lor, Sofia. Iată ce sumă scoate din buzunar Victor Slav pentru fiica lui!

Ce pensie alimentară plătește Victor Slav fetiței sale, Sofia. Este vorba despre sute de euro

Victor Slav își iubește foarte mult fiica, micuța Sofia, în vârstă de cinci ani. Chiar dacă nu mai este împreună cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav petrece mult timp alături de fetița lui, drept dovadă pozele de pe rețelele de socializare. Totodată, pentru a-și demonstra loialitatea rolului de tată, Victor Slav are grijă ca lunar să-i plătească fiicei sale o pensie alimentară. , scrie redactia.ro.

Victor Slav, relație specială cu fiica sa, Sofia

Anul trecut, Victor Slav a declarat că atunci când Sofia se află în preajma lui, joaca este principala activitate, ”iar tati se pune la mintea ei”. De asemenea, Victor Slav o pune pe primul loc în viața lui pe Sofia.

”Fiica mea face foarte bine, grădinițele sunt închise acum, dar face foarte multe alte cursuri, anumite clase de muzică, dans, engleză, dezvoltare personală. Atunci când stă la mine, activitățile sunt legate de joacă. Trebuie să ne jucăm non-stop, iar tati se pune la mintea ei. Dacă până să apară ea aveam alte priorități, acum Sofia este pe primul loc. Ea știe că are o familie mare, că stă și la mine, și la mami, că are jucării peste tot’, a declarat Victor la “Vorbește lumea”.

Citeste aici suma spun prietenii Biancai ca scoate Victor Slav din buzunar luna de luna