Radio Simplu

Mama și fiul se întrec în mișcări de dans

GALERIE FOTO (2)

Ca parte dintr-un spectacol de caritate care avea scopul de a strânge bani pentru organizația Susan G. Komen Breast Cancer NPO, această mamă dansează cu fiul său și uluiește toată sala cu talentul și atitudinea lor uimitoare.

Mama se numește Ginny și este psiholog la Liceul Myers Park din Charlotte, Carolina de Nord. Ginny și fiul său Scott au creat o coregrafie specială care conține mai multe stiluri de dans, mai multe mișcări speciale, fără nicio ordine specială, de la Macarena la Cotton-Eye Hoe și tot ce mai este între ele.

La început, Ginny și Scott încep ușor, și se încălzesc pe mișcări simple, lăsând audiența în suspans total. Încep cu melodia lui Bruno Mars, “Uptown Funk,” și dansează în sincron perfect. Apoi, urmează melodia Macarena, ambii poartă un zâmbet mare pe față, făcând un mare spectacol prin atitudinea lor și prezența de scenă.

Într-un final, aceștia au un mic concurs de dnas, iar Ginny și Scott dansează folosind mișcări pe melodiile YMCA și Watch Me a lui Silento. Filmulețul lor durează în jur de patru minute, din genuri diferite și este plin de mișcări amuzante. Pănă la urmă, aceștia termină tot pe melodia Uptown Funk, iar poza de final este oportunitatea perfectă ca mulțimea să aplaude frenetic.
Dansul a fost filmat în Charlotte, Carolina de Nord. Pe pagina lor de Facebook, cei doi au primit peste 49 de milioane de vizualizări, iar pe Youtube au primit peste patru milioane de vizualizări. Trebuie să recunoaștem, versiunea lor a melodiei din anii 90, Macarena, este demențială!

Cei doi chiar impresionează, în primul rând pentru că au hotărât să facă ceva împreună pentru a-i ajuta pe ceilalți. În al doilea rând, există o mare legătură între cei doi. Așadar, mama și fiul au petrecut timp împreună pentru a crea și pentru a învăța această coregrafie, ceea ce, se pare că le-a făcut mai plăcere, în special datorită rezultatului uimitor.

Indiferent de vârsta lui, acest fiu reușește să demonstreze că relația cu mama lui chiar este una specială. Așadar, ne oferă o lecție de viață. Indiferent de anii pe care îi ai, este absolut minunat să petreci timp cu mama ta, mai ales dacă este o cauză nobilă.

Deși prestație în sine este destul de amuzantă, este admirabil tot ceea ce fac cei doi. De asemenea, mama ne demonstrează că putem să rămânem veșnic tineri dacă ne păstrăm atitudinea potrivită. Aceasta nu s-a abținut de la o provocare și a avut curajul de a-și arăta mișcările de dans în fața tuturor.

Atunci când cei doi s-au luptat îm mișcările de dans, mama a avut o atitudine incredibilă, plină de încredere în sine, făcându-l pe băiatul ei să se simtă cel mai mândru fiu din lume, așa cum este și normal. Până și vestimentația ei a fost una care a impresionat: un tricou asemănător cu cel al jucătorilor de bascket, așa cum purta și fiul ei.

Filmulețul a avut foarte mult succes în mediul online, mai ales datorită legăturii dintre cei doi și a mișcărilor amuzante.