Radio Simplu

Contorsionistul Troy James prezintă un nou număr

Acesta este “Twisty” Troy James (Troy James Sucitul) a apărut în filmul The Void, dar și în filmul lui Guillermo del Toro “The Strain”, și este următorul nume mare în ceea ceprivește spectacolele de contorsionism și filme de groază.

Acesta a uluit membri juriului cu un număr de contorsionism care a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură în cadrul concursului de talente “America’s Got Talent”. Zâmbetul său timid, dar fermecător, s-a schimbat într-o privire rece pe măsură ce își răsucea trupul cu o ușurință anormală.

În timp ce jurații și publicul l-au apreciat pentru talentul său, oamenii nu s-au putut abține să se simtă puțin terifiați de apariția acestuia. Poate că acest gen de număr este mai puțin înfricoșător pe video decât este în realitate. Oamenii din public au avut un răspuns destul de prompt în ceea ce privește modul în care se poate contorsiona artistul, așa cum au avut și membri juriului.

Juratul principal, Simon Cowell, de altfel cel mai dur dintre ei, a îndepărtat criticile și i-a lăudat prestația, spunân că este ca un moment scos din fimul Exorcistul. Howie Mandel, un alt jurat, a declarat că Troy ar trebui să fie personajul principal într-un film de groază. Mel B a susținut că momentul a fost extrem de diferit, în timp ce Heidi Klum a spus că nu mai este nimeni ca el.

În ceea ce privește talentul lui, acesta a spus:
„Nu am nicio idee cum am ajuns să fiu atât de flexibil. Îmi place să cred că sunt așa pentru că m-am născut cu patru luni mai devreme decât ar fi trebuit, dar altfel… Am fost mereu foarte flexibil, fără antrenamente, fără exerciții. De fapt, atunci când eram mic nici nu băgam de seamă, mă gândeam că toată lumea poate să facă asta, că nu este nimic anormal.

Doar atunci când ceilalți copii au început să râdă de mine am realizat că ceva este normal. Spuneau că sunt un ciudat. Mi-a fost foarte rușine și mi-am ascuns abilitățile până când am ajuns la liceu și toată lumea a crezut că este un lucru foarte cool.

The Void a fost filmul film în care am apărut. Eram novice și nu aveam nicio idee ce să fac. Nu era un film al studenților sau ceva ce filmezi în garajul părinților pentru pizza pe gratis. Eram foarte emoționat, dar, din fericire, echipa era formată din cei mai simpatici oameni pe care îi putem întâlni.

Atunci când sunt cu capul în jos pot să deschid sau să închis uși, să urc sau să cobor scări sau să sar pe lucruri. Mai mult, sunt destul de rapid în legătură cu asta. Nu ai vrea să vin noaptea ți să te bântui!

Pentru mine urmează lucruri minunate, urmează să apar într-un alt film horror și am atras atenția destul de tare în Japonia. Poate că urmează o călătorie acolo.”

Momentul special al bărbatului chiar a atras atenția, dar nu doar în Japonia, ci în întreaga lume. Peste trei milioane de oameni i-au văzut prestația în emisiune.