Radio Simplu

Fetița ventriloc de 12 ani are un talent special

A apărut pe scenă cu o păpușă în mână, dar nimenu nu știa că urma să fie câștigătoarea sezonului. Fetița ventriloc de 12 ani care a câștigat inimile tuturor cu talentul ei

Darci Lynne a fost o concurentă în cel de-al 12-lea sezon al emisiunii America s Got Talent care, în ciuda vârstei fragede a fost și marea câștigătoare. Premiul ei a fost în valoare de un milion de dolari și un contract pentru propriul ei spectacol în Las Vegas.

Darci Lynne Farmer vine dintr-un orașul Oklahoma, din statul Oklahoma, și a fost născută în 2004, fiind ventrilog. Prima dată a văzut un act de ventriloc la o biserică locală și ceva i-a atras atenția.

În acel moment, s-a decis că vrea și ea să facă asta. Le-a cerut părinților o păpușă specială pentru a o ajuta să treacă peste timiditate, și la aniversarea sa de zece ani, părinții i-au oferit în dar ceea ce a cerut.

În prezent, aceasta își dorește să păstreze acest gen de artă vie, mai ales că nu este un lucru foarte comun.
Părinții ei, Clark și Misty Farmer, mai au trei copiii, trei băieți pe nume Nate, dalton și Nick. Nick este cel mai mare și este student al Universității din Oklohoma, Dalton este la liceu.

Darci Lynne a participat la prima audiție cu un cântec superb, a lui George Gershwin, numit „Summertime pe care l-a integrat în numărul său special de ventriloc prin iepurașul său, Petunia. Mișcată de performanța sa, unul dintre jurați, Mel B, a trimis-o direct în semifinală.

A doua apariție a lui Darci pe marile ecrane a constat în prezentarea unui alt cântec superb, „Who’s Lovin’ You”, de la The Jackson 5’s prin o altă păpușă, Oscar. Cei patru jurați, Howie Mandel, Mel B, Heidi Klum, si Simon Cowell au fost uluițiti de talentul și dezinvoltura fetei, iar Darci a primit destule voturi de la public cât să meargă și mai departe în competiție.

În finala concursului, Darci s-a folosit de un cântec de la trupa The Beatles, numit With a Little Help from My Friends, folosindu-se de două păpuși, Petunia și Oscar. Toți jurații au fost absolut încântați să o vadă pe fetița de 12 ani la vremea respectivă în elementul ei.

Ultima sa reprezentație a constat în cântecul „Anything You Can Do”. Aceasta a primit voturi care au clasat-o în primii cinci concurenți, și a fost anunțată ca și câștigătoare în fața Angelica Hale, Light Balance, Mandy Harvey și Sara și Hero, plecând acasă cu un milion de dolari și propriul ei spectacol în Las Vegas.

Darci, Bianca Ryan și Grace VanderWaal sunt cei mai tineri concurenți care au câștigat un astfel de concurs. Este cea de-al treilea concurent consecutiv care a câștigat după ce a fost trimis de juriu direct în semifinală prin butonul de aur. Este al doilea ventriloc care câștigă, după Terry Fator din sezonul doi și a treia fată care câștigă concursul după Bianca Ryan și Grace VanderWaal, dar prima femeie ventriloc care pleacă acasă cu marele premiu.