Radio Simplu

Mama îşi ţine pentru prima dată la piept bebeluşul de 364 de grame

Imaginile filmate au emoţionat o lume întreagă

Atunci când un copil vine pe lume, părinţii lui trăiesc cea mai frumoasă experienţă din viaţa lor. Minunea plină de viaţă este bucuria şi împlinirea lor ca familie, reuşind să aducă tuturor o emoţie nemărginită.

Naomi s-a născut prematur la numai 15 săptămâni. La naştere, ea cântărea doar 364 de grame. Părinţii săi nu au putut să o ţină în braţe atunci când micuţa a venit pe lume, ci doar să îi ofere câteva atingeri delicate în timp ce fetiţa lor se afla în incubator.

La două săptămâni de la naştere, Angela, mama fetiţei, a avut şansa să îşi strângă micul îngeraş la piept pentru prima oară. A fost nevoie de opt cadre medicale din secţia de Terapie Intensivă Neonatologie pentru a se putea efectua acest transfer din incubator către braţele mamei.

A fost un caz fericit pentru că majoritatea spitalelor nu sunt de acord ca un copilaş atât de fragil să poată fi ţinut în braţe atât de curând. Momentul are o încărcătură emoţională deosebită şi acest lucru se vede destul de clar în ochii mamei care strălucesc ca două pietre preţioase.

Pe toată durata spitalizării, Michael şi Angela şi-au îmbrăţişat fetiţa cu multă dragoste în fiecare zi. După 128 de zile ei au putut în sfârşit să îşi ducă micuţa prinţesă acasă.

Medicii au considerat că acest ritual minunat pe care cei doi părinţi l-au repetat în fiecare zi a fost un lucru benefic pentru această fetiţă. Naomi este acum o fetiţă frumoasă şi sănătoasă care se bucură nespus de dragostea pe care o primeşte din partea părinţilor săi.