Radio Simplu

Mama își roagă fiul să o învețe să danseze. Coregrafia celor doi a ajuns virală

Dacă trebuie să învățăm în viață o lecție importantă, aceea este că nu este bine să judecăm o carte după copertă. De câte ori nu ni s-a spus că nu putem face ceva din cauza caracteristicilor noastre fizice sau din cauza vârstei?

Atunci când mama dansatorului Mike, în vârstă de 60 de ani, s-a decis să i se alăture în coregrafia lui, aceasta a fost foarte sceptic. Totuși, după ce a învățat-o câteva mișcări, nu i-a venit să creadă că aceasta este atât de talentată.

În imaginile în care cei doi dansează pe melodia fenomen a lui Psy, “Gangnam Style”, toți ochii sunt pe mama lui Mike. Aceasta face toți pașii fără greșeală și îl urmează pe fiul ei întocmai. Chiar și săriturile ei “Gangnam Style sunt perfecte! În anumite momente ale filmării, mișcările ei se întrepătrund cu cele ale fiului său.

Bineînțeles că Mike este un dansator excelent, dar mama lui chiar ne atrage atenția! Nu spunem asta neapărat din cauza vârstei, ci din pricina faptului că aceasta avea foarte puțină experiență în ceea ce privește mișcările de dans înainte să fie învățată de fiul ei. Cu toate acestea, femeia nu uită niciun pas și este pe ritm.

La un moment dat al filmulețului, ne întrebăm dacă nu cumva mama băiatului este un robot pentru că este atât de concentrată încât mișcările ei sunt foarte precise! Peste ceva timp, mama și fiul dansează spate în spate.

Mike profită de această ocazie pentru a transmite un mesaj tuturor și spune Mamele sunt cool! Trebuie să recunoaștem că acesta vorbește din experiență proprie!

Imaginile cu cei doi au fost postate în 2012 și au strâns peste 12 milioane de vizualizări. Tot ce putem spera este că mama lui Mike nu a renunțat la noua ei pasiune și că dansează de câte ori are ocazia. Mike dă un exemplu pozitiv tuturor tinerilor care nu știu să profite de prezența părinților în viața lor.

Chiar dacă suntem foarte ocupați, ar trebui să petrecem cât mai mult timp lângă părinții noștri, mai ales dacă aceștia prezintă interes pentru activitățile mai moderne de care suntem și noi psionați.

Ar trebui să avem răbdare cu ei atunci când ne roagă să îi învățăm cum funcționează tehnologia, așa cum și ei au avut răbdare să ne învețe să mergem și să mâncăm.

O astfel de relație cu părinții le mărește și speranța de viață, ne spun specialiștii. Mike a făcut un lucru foarte bun care chiar a dat roade și, pentru asta, a primit milioane de vizualizări, peste o sută de mii de aprecieri și zeci de mii de comentarii.

Printre acestea, oamenii îi transmit lui Mike că mama lui este foarte cool, că dasează mai bine decât ei la vârsta de 60 de ani, dar și că dansează chiar mai bine decât Mike!

Trebuie să recunoaștem că și melodia “Gangnam Style i-a ajutat foarte mult, în special pentru că ritmul său este cu adevărat special. Acesta este una dintre melodiile moderne pe care nu o vom uita niciodată!