Radio Simplu

Lovitură imensă pentru Florin Călinescu. Acum s-a aflat. Câți bani a pierdut

Probleme pentru actorul Florin Călinescu. Se pare că afacerile nu se pupă cu politica. Vedeta a suferit pierderi în 2018, arată ultimele date financiare din anul 2018.

Florin Călinescu a devenit președinte al Partidului Verde România, dar afacerile i-au mers din ce în ce mai prost. Pentru cine nu știa, actorul deține o firmă ce se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune.

„Florin Călinescu Media Impex SRL” a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 4.769.426 și o pierdere de 262.781 lei, potrivit termene.ro.

Actorul este proprietarul a trei terenuri în Brașov și Argeș și are două apartamente în București, unul în Timișoara, dar și o casă de vacanță în Poiana Brașov.

Pe lângă banii pe care îi obține cu ajutorul firmei, Călinescu are și un salariu la Pro TV. Despre acesta nu se știu foarte multe lucruri.

Călinescu este interesat de zona politică în ultima perioadă. Vedeta și-a făcut deja intrare.

”Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic. Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism” a transmis Dan Acibotăriță, liderul Verzilor suceveni, secretarul executiv al Partidului Verde la nivel național.