Radio Simplu

Andreea Mantea a întrecut-o pe Andreea Esca! Salariul vedetei de la Kanal D este incredibil

Despre cât câștigă Andreea Esca de la Pro TV s-a discutat mult și s-a speculat la fel de mult. Ultimele informații apărute indică însă că aceasta ar lua mai puțin decât Andreea Mantea.

Cât câștigă Andreea Esca la ProTV nu se știe cu exactitate, însă, Capital a relatat în urmă cu ceva vreme, că, potrivit unor discuții, jurnalista ar câștiga 5.000 de euro pe lună. Nu se știe dacă suma este reală sau nu, dar până la urmă veniturile Andreei Esca nu vin doar din emisiune. Vedeta are încasări mari din contractele de imagine și din propriile afaceri.

Esca deține o firmă care se ocupă de producția cinematografică, iar anul trecut, conform datelor înregistrare la Registrul Comerțului, vedeta a avut un profit de 525.706 lei.

Dacă salariul de 5000 de euro este real, atunci Esca încasează mult mai puțin decât Andreea Mantea. Nici în cazul acesteia informațiile nu sunt tocmai exacte , ținând cont de clauzele de confidențialitate prevăzute în contracte.

Potrivit jurnaliștilor de la cancan.ro, vedetă care apare la ”Puterea Dragostei” de la Kanal D, Andreea Mantea încasează pentru prestațiile sale nu mai puțin de 8.000 de euro pe lună, ceea ce reprezintă un salariu extraordinar.