Radio Simplu

Carmen de la Sălciua si Culiță Sterp s-au împăcat? Ce mesaj emoționant i-a transmis

Carmen de la Sălciua şi-a sărbătorit miercuri ziua de naştere. La finalul acestei zile, printre ultimii care i-au făcut urări pe reţelele de socializare, s-a numărat şi Culiţă Sterp. Mesajul publicat de acesta a pus pe jar pe toată lumea. S-au împăcat?

Culiţă Sterp a transmis pe pagina sa un mesaj emoţionant. A vorbit despre căsnicia cu Carmen, despre lucrurile frumoase trăite împreună şi despre lecţiile pe care le-au învăţat unul de la celălalt.

„La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși , care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat , dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet ! 🙈 La mulți ani , încă o dată! 🤗”, este mesajul scris de Culiţă Sterp.

La scurt timp a apărut şi reacţia lui Carmen de la Sălciua. La fel de „romantică”, artista i-a mulţumit lui Culiţă şi a scris în final „să fie totul bine”. Fanii au reacţionat din nou şi au întrebat dacă s-a produs marea împăcare.

” Infinit ♾😘!
Îți mulțumesc!
Să fie totul bine…❤️”, a venit rapid reacţia lui Carmen de la Sălciua.