Radio Simplu

Lora si Lidia Buble au cantat manele la radio. Ascultatorii au luat-o razna cand le-au auzit

Lora si Lidia Buble au cantat manele live la radio! Acum cateva zile Lora si Lidia Buble au fost invitate la Kiss FM unde Rusu si Andrei le-au provocat sa cante o manea.

Desi la inceput au fost putin reticente ambele artiste au facut spectacol cu modul in care au interpretat melodiile pe care le stiau fara sa citeasca versurile de undeva.

Lidia Buble si-a facut incalzirea cu „Spune Adevarat”. Lora nu s-a lasat nici ea mai prejos si a inceput tare.

„Da! Am o manea care imi place. Am auzit originalul la un moment dat intr-o vacanta in Grecia, dar tot maneaua imi place mai mult”, si apoi au urmat direct versurile:

„Langa cine, langa tine, nu ma satur de iubire!”

“Imi place si Vali Vijelie, piesa aia “Striga cu mine, striga cu mine”. Are linii foarte frumoase, eu stiu sa aud muzica acolo unde e, indiferent de gen” le-a declarat Lora ascultatorilor.

Filmuletul cu ea si Lidia Buble facand show pe manele este mai jos.

Iubita lui Răzvan Simion are o poveste de viaţă pe cât de incredibilă, pe atât de frumoasă. Acum e în topurile muzicale şi are o relaţie frumoasă cu prezentatorul TV, dar copilăria a petrecut-o în sărăcie, în Deva, împreună cu cei zece fraţi ai ei.

„Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit în Bucureşti, am avut grijă şi de o fetiţă, trebuia să mă întreţin cumva. Acum sunt manager de vânzări auto, dar şi cânt.

Fac asta de la 4 ani şi am cântat prima dată în corul de copii, apoi în corul bisericii de juniori şi de adulţi. Asta mi-am dorit să fac în viaţă” povestea Lidia, care e bucuroasă că acum îşi poate ajuta financiar familia.

Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adi Sână de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia” şi „Noi simţim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România şi din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit star la vârsta de 21 de ani.

Pentru familia ei, însă, ea este doar Lidia. Fată de preot, solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece fraţi şi şi-a exersat talentul vocal cântând în corul bisericii.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena (11 ani), Diana (16 ani), Elisei (18 ani), eu, Estera (23 de ani), Daniel (27 de ani), Corneliu (29 de ani), Daniela (31de ani), Simion (33 de ani), Beniamin (35 de ani), Iosif (37 de ani).

Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt.

Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis.

Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama.” povestea Ldia Buble într-un interviu.

„Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la ţară, mergeam toţi 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs.

Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine şi pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliţie.

Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă!” adăuga solista, vizibil emoţionată de amintirile din copilărie. Puţină lume cunoaşte însă mai multe detalii despre fraţii şi surorile Lidiei.