Radio Simplu

Tata si fiica, formatia perfecta la o nunta. Asa castiga si ei un banut cinstit

Ramai tot mai surprins cand vezi cati oameni sunt talentati in Romania.

De obicei unii fac parte din formatii de dans care merg la anumite evenimente, dar si oameni care canta si o fac extraordinar de bine.

Unele persoane care stiu sa cante si se cunosc incearca sa isi creeze o formatie, iar unii iau decizia de a merge si pe la nunti pentru a castiga bani, dar si pentru a-si arata talentul.

In acest filmulet este prezentata o formatie din doi membri, tata si fiica.

Se pare ca barbatul si-a facut mult curaj pentru a face o formatie impreuna cu fata lui si o fac destul de bine.

El canta la orga, iar ea canta cu vocea.

Cea mica nu cred ca are mai mult de 10 ani, dar are o voce foarte frumoasa si cand se va face mare o sa fie o cantareata foarte cautata.

Iată o listă cu cei mai strălucitori şi talentaţi copii ai lumii care au făcut progrese şi realizări enorme înainte de a deveni adolescenţi:

1. Farrell Wu – a fost numit ca fiind unul dintre cei mai deştepţi copii din lume de Business Insider. A obţinut un scor perfect la Concursul Australian de Matematică în 2012. În timp ce majoritatea băieţilor de vârstă lui au rucsacurile pline de foi cu geometrie simplă, el, de 12 ani, rezolvă probleme de matematică care ar pune în dificultate foarte mulţi adulţi.

Wu a început rezolvarea problemelor de matematică la vârsta de 1 an şi a fost capabil să tranzactioneze actiuni la doar 3 ani. Copilul genial studiază, în prezent, algebră la nivel de licenţă cu un mentor de la Universitatea din Michigan.

2. Românul Giuliano Stroe – este unul dintre cei mai tineri culturişti din întreaga lume. El a început să ridice greutăţi când avea vârsta de 2 ani de zile. Pentru performanţele sale a intrat şi în Cartea Recordurilor.

Deşi de 8 ani, Giuliano este mai „puternic” decât colegii săi, el încă mai face acelaşi lucru ca şi ei – se uită la desene animate şi se joacă.

3. Ryan Wang – are vârsta de 5 ani şi este un talentat muzician. Cântă la pian şi în 2013 a participat la un renumit concurs internaţional din America. Când avea doar câtiva anişori el cânta la chitară electrică.

4. Akrit Jaswal – medic la 20 de ani. Încă din copilărie părinţii lui şi-au dat seama că este un copil deosebit: a început să meargă la o vârstă fragedă, a vorbit înainte de vârsta de un an şi l-a citit pe Shakespeaere la vârsta de 5 ani.

La vârsta de 7 ani a efectuat cu succes prima sa operaţie chirurgicală pentru o familie care nu îşi permitea asistenţă medicală. De atunci, Jaswall este privit ca un geniu medical local în oraşul său natal din India. La vârsta de 12 ani a devenit cel mai tânâr student admis vreodată la o facultate de medicină. În prezent, studiază pentru a obţine o diplomă de master în chimie aplicată.

5.Priyanshi Somani a început să studieze mental matematica la vârsta de șase ani. În 2010, la vârsta de unsprezece, Somani a fost cel mai tânăr participant la Cupa Mondială a Calculelor Mentale. Nu numai ca a câștigat competiția, dar până în prezent ea este, de asemenea, singurul participant care a obținut o precizie de 100%, în adunare, înmulțire și rădăcini pătrate.

6. Christopher Paolini – scriitor. Este cunoscut pentru scrierea Ciclul succesoral, care constă în trei romane lungi din care fac parte şi Eragon, Eldest , Brisingr și Inheritance.

Deși Paolini nu mai este un copil, câștigurile pe care le-a făcut în timpul copilăriei cântăresc destul de mult pentru ca el să poată face parte din această listă. Paolini a crescut în Paradise Valley, Montana, unde a fost educat acasa pe toată durata copilăriei sale. Dupa ce a absolvit, la vârsta de 15 ani, Paolini a început să scrie seria Ciclul Succesoral.

7. Taylor Ramon Wilson – deși el este abia destul de mare pentru a conduce o masina, Taylor Wilson este atât un cercetător în domeniul nuclear cât şi în ştiinţa spaţiului. Nascut in Texarkana, Arkansas în 1994, Wilson a fost mereu intrigat de rachete și știința spațiului.

Ca un copil, el a atârnat tabelul periodic al elementelor în camera lui și într-o săptămână el a memorat întreaga diagramă.

La vârsta de 14 ani, Taylor a devenit cea mai tanara persoana din lume care a produs o fisiune nucleară. De atunci, el a castigat numeroase premii pentru ideile și realizările sale în domeniul științei.