Radio Simplu

Locuri de muncă pe care le-au avut vedetele înainte să ajungă celebre

Se spune că munca înnobilează și exact asta ne demonstrează și vedetele de la Hollywood de mai jos. Uneori avem impresia despre ele că s-au născut în familii foarte bogate și este și asta o posibilitate. Totuși, de cele mai multe ori, vedetele au muncit pe brânci pentru a ajunge unde sunt acum.

Johnny Depp a vândut stilouri la telefon – acestuia îi plăcea să își exerseze talentul de actor atunci când discuta cu posibilii clienți și inventa mereu un nume fals.

Gwen Stefani vindea înghețată – înainte de a ajunge compozitoare și o cântăreață cunoscută, aceasta avea îndeletniciri mai dulci. A fost primul ei loc de muncă și, putem spune, chiar a ajuns departe!

Meghan Markle se ocupa de caligrafie – înainte să ajungă o actriță celebră și parte din familia regală a Marii Britanii, frumoasa Meghan presa cursuri de caligrafie. În 2005 a scris invitațiile de nuntă de mână pentru Robin Thicke și Paula Patton.

Tom Cruise vindea valize – înainte să ajungă un mare actor, acesta avea îndeletniciri de vânzător. La un moment dat, acesta și-a dorit să fie preot catolic.

Rachel McAdams a lucrat la fast food – înainte de a ajunge faimoasă pentru rolul din filmul The Notebook, aceasta a lucrat în industria fast food, mai exact la McDonald’s timp de trei ani cu fratele și sora ei pentru a ajuta la plata facturilor. Avea 16 ani la acea vreme și încă o slujbă, regizând piese de teatru pentru copii.

Jennifer Aniston – înainte de rolul ei iconic din Friends, Jennifer a fost un mesager pe bicicletă în New York. Aceasta avea 19 ani la vremea respectivă.

Taylor Swift – înainte de a scoate hit după hit, Tayor a lucrat la ferma familiei de brazi. Aceasta era prea tânără pentru a tăia brazii, dar tatăl ei a găsit destul de multe moduri în care putea să dea o mână de ajutor. O pereche de mâini în plus nu strică niciodată.

Matthew McConaughey nu era prea drăguț cu animalele armadillo – înainte de a ajunge un actor celebru, acesta a lucrat la un club country din Texas. Acesta se ocupa de cursele pentru animale și avea grijă să le împuște în cazul în care mâncau iarba. Unele joburi chiar sunt ciudate.

Ashton Kutcher a lucrat într-o fabrică – pentru a se întreține pe perioada facultății, Ashton ștergea praful într-o fabrică de cereale numită General Mills.

Kanye West a lucrat într-un magazin de haine – dacă sunteți mari fani, ați fi putut să-l auziți pe Kanye povestind că a lucrat la magazinul the Gap printr-o melodie numită Spaceship. Acesta a spus într-un interviu că nu i-a făcut plăcere să lucreze acolo pentru că nu a muncit îndeajuns de mult timp pentru a primi reducerea de angajat.

Meghan Fox promova sucuri naturale – aceasta a recunoscut că obișnuia să se îmbrace în fiecare săptămână cu un costum de banane pentru a promova un smoothie tropical la magazinul la care lucra.

Brad Pitt – înainte să devină marele Brad Pitt, acesta a lucrat în Hollywood la restaurantul El Pollo Loco. Stătea afară, într-un costum de pui, încercând să atragă mai mulți clienți în interior.