Radio Simplu

Vedete pe care nu le-am recunoaște nemachiate

GALERIE FOTO (20)

De cele mai multe ori credem că celebritățile sunt câștigătoare la loteria genetică și că au fețe perfecte pentru ecran pentru că așa s-au născut. Uneori, totuși, asemenea oamenilor normali, acestea nu arată atât de grozav.

De la acnee, față pufoasă, cearcăne negre sub ochi și alte probleme de acest gen, iată care sunt câteva vedete care ne fac să nu ne mai simțim atât de neinteresanți:

Mariah Carey – chiar dacă are momentele ei mai puțin inspirate, Mariah arată foarte bine pentru vârsta ei. Secretul ei? Nu este niciun secret că diva evită soarele, ceea ce o ajută să nu se rideze.

Lady Gaga – dacă stăm bine să ne gândim, aproape că nu am văzut-o pe artistă fără machiajul extrem și neconvențional. Oare ea mai știe cum e?

Beyonce – suntem obișnuiți să o vedem pe superba cântăreață aranjată mereu pentru scenă, dar, trebuie să recunoaștem că arată absolut minunat fără machiaj. Queen B își păstrează frumusețea naturală în orice ipostază.

Kim Kardashian – situațiile în care este pusă Kim necesită să poarte foarte mult machiaj, mai ales acum să a lansat propria sa linie de produse cosmetice. Totuși, atunci când vedem modul în care este machiată, ne dăm seama că sunt straturi peste straturi de machiaj.

Christina Aguilera – artista preferă un machiaj luminos, dar a fost fost surprinsă nemachiată în nenumărate rânduri și trebuie să recunoaștem că fața ei este destul de diferită.

Katy Perry – așa cum demonstrează și fotografia, Katy nu arată cel mai bine atunci când nu este machiată. Fostul ei soț a postat o fotografie cu aceasta imediat după ce s-a trezit și artista nu a fost prea fericită. Înțelegem de ce.

Madonna – vârsta ei nu îi mai permite să aibă fața proapspătă ca a unei adolescente și nu ne miră deloc că arată diferit fără machiaj. Totuși, corpul ei nu îi arată deloc vârsta, așa că nu putem decât să o admirăm pentru realizările ei.

Mila Kunis – unele persoane au acceptat mai greu imaginea cu Mila fără machiaj pentru că a fost considerată mereu una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Are o înfățișare minunată, exotică și o personalitate fermecătoare.

Kerry Washington – aceasta oferă speranță persoanelor care suferă de acnee. Adolescenții care încă trec prin această fază grea pot răsufla ușurați știind că pot arăta și ei ca actrița dacă folosesc machiajul potrivit.

Uma Thurman – această frumusețe exotică este cunoscută pentru rolurile ei de femeie fatală. Așadar, nu ne este de mirare că aceasta arată destul de bine și nemachiată, deși diferența este destul de clară.

Tyra Banks – un supermodel nu este perfect, mai ales fără machiaj. atunci când ne uităm la Tyra Bancks chiar ne simțim mai bine în pielea noastră. Nimeni nu este perfect.

Katherine Heigl – atunci când se află pe covorul roși, fața ei este luminoasă și radiantă, dar și noi am putea să arătăm așa dacă ni s-ar oferi o sesiune de machiaj intensă asemenea ei.

Anne Hathaway – poate că a câștigat un Oscar pentru rolul ei din “Les Miserables”, dar asta nu a oprit pe nimeni să o critice în momentul în care au ieșit la suprafață imaginile cu ea nemachiată. Totuși, criticile sunt prea dure!

Amanda Seyfried – o cunoaștem pe actriță din filmul Mean Girls și, încă de atunci, a întors capete. Atunci când este pe covorul roșu, este imposibil să nu atragă atenția cu buzele sale pline și ochii minunați. Chiar și fără machiaj, este superbă.

Demi Lovato – aceasta a început să posteze des pe rețelele de socializare imagini fără machiaj, și, deși arată foarte bine, diferența este destul de mare.

Gwyneth Paltrow – aceasta a apărut de mai multe ori în public fără machiaj și trebuie să recunoaștem că arată minunat, mai ales că a trecut deja de prima tinerețe.

Shakira – această femeie are parte de frumusețe naturală și nu putem nega asta. Indiferent de cât de mult sau puțin machiaj poartă, aceasta este pur și simplu superbă.

Bella Thorne – artista are o pasiune din a se juca în cele mai ciudate moduri cu machiajul, dar le vorbește și arată tuturor fanilor problema cu care ne luptă în ceea ce privește acneea. Aceasta spune că are momente în care nu se simte bine în pielea ei, dar apoi îți amintește că toată lumea are acnee.

Drew Barrymore – aceasta este o mamă ocupată, așa că ar trebui să trecem peste faptul că, în unele fotografii, arată mai obosită și diferită față de ceea ce vedeam acum zece ani. Timpul nu iartă pe nimeni, nu-i așa?

Kate Middleton – fața acesteia goală este foarte luminoasă, dar trebuie să recunoaștem că arată mai bine atunci când este machiată, ca noi toți de altfel!