Radio Simplu

Lecția din 2018 pe care trebuie să o înveți în funcție de zodia ta

Berbec – Împărtăşeşte-ţi sentimentele cu oamenii cărora le pasă. Dacă eşti mai deschisă şi mai vulnerabilă îţi vei construi relaţii mai profunde şi mai importante.

Taur – Fii atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Există şi alte lucruri importante în lume decât propriile nevoi şi dorinţe.

Gemeni – Învaţă să-ţi recunoşti sentimentele în loc să ţi le reprimi. Bagajele emoţionale te ţin în loc.

Rac – Luptă pentru iubire! În timp ce ştii că poţi supravieţui ca un lup singuratic, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să înfrunţi viaţa de una singură.

Leu – Să ai ţeluri e minunat, dar trebuie să înveţi să ai aşteptări realiste. Dacă ai aşteptări prea mari, te vei seta pe eşecuri.

Fecioară – Să te îngrijorezi tot timpul de viitor îţi va răpi şansa de a te bucura de prezent. Învaţă să renunţi la griji şi să te concentrezi pe acum şi aici.

Balanță – Este important să îţi stabileşti un filtru al gândurilor. Nu toate gândurile care îţi vin în cap trebuie spuse.

Scorpion – Există o diferenţă între dragoste şi ataşament. Caută pe cineva alături de care îţi place să stai decât pe cineva de care ai nevoie din motive practice.

Săgetător – Cu toate că îţi doreşti să rezolvi problemele tuturor, vor exista momente în care oamenii care vin la tine nu caută un răspuns. În schimb, au nevoie doar de cineva care să fie acolo şi să-i asculte.

Capricorn – Eşti capabilă de lucruri absolut grozave dacă reuşeşti să te simţi bine cu tine însăţi. Ai încredere în ceea ce poţi şi în abilităţile tale şi te vei surprinde prin tot ceea faci

Vărsător – Nu permite să cazi în capcana de a face lucruri care nu îţi plac. Dacă ceva îţi aduce negativitate în viaţa ta, fie că e vorba de serviciu sau de o anumită obligaţie, atunci e timpul pentru o schimbare mare.

Pești – Întotdeauna vor exista responsabilităţi în viaţă, dar nu permite ca ele să fie totul. Viaţa este mai mult decât să lucrezi pentru a-ţi plăti facturile. Învaţă să te bucuri de viaţă şi să trăieşti cu adevărat.