Radio Simplu

Ce îți dorești cu adevărat în funcție de zodie

De cele mai adânci trăiri se întâmplă să nu fii conștientă întotdeauna, motiv pentru care este necesar să te cunoști mai bine și să știi ce vrei cu adevărat de la viață ca să ți se și îndeplinească. Semnul tău zodiacal poate spune despre tine mai multe decât ai crede așa că nu îți mai pune răbdarea la încercare și află acum care e cea mai ascunsă dorință a sufletului tău.

Berbec

Ești o fire independentă, entuziastică și cu un temperament puternic. Îți place aventura și emoțiile pe care le trăiești atunci când faci lucruri riscante. Dorința ta cea mai ascunsă este să fii lider, să conduci totul și nimeni să nu te depășească. Râvnești la putere, însă firea ta impulsivă ți-ar putea crea mari probleme.

Taur

Îți place să îți trăiești viața la intensitate maximă, mai ales cu persoana iubită. Plăcerile fizice sunt pentru tine mai mult decât o simplă dorință, motiv pentru care îți dorești să ai alături pe cineva lângă care să nu te plictisești. Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în practică iar imaginația ta depășește orice limită.

Gemeni

Ai o personalitate puternică, dar trebuie să recunoști că a doua față a ta se numește viclenia. Îți place să trișezi și să cazi tot timpul în picioare. Fire curioasă și extrem de agilă, cea mai mare dorință a ta e să călătorești toată viața, să descoperi locuri și oameni noi, lângă care să ai parte de experiențe de neuitat.

Atât timp cât primești informații noi și îți dezvolți capacitățile cognitive, tu nu obosești niciodată.

Rac

Câteodată timidă, alteori extrem de curajoasă, îți place să fii în centrul atenției și pui suflet în tot ceea ce faci. S-ar părea că cea mai ascunsă dorință a ta e să fii liberă să îți îndeplinești idealurile, fără ca nimeni și nimic să nu te constrângă. Totuși, uneori, ai tendința să depinzi emoțional sau financiar de alții, motiv pentru care ești ușor de ademenit.

Leu

Nu se poate ca tu să nu fii vreodată respectată și apreciată de cei din jur! Asta pentru că știi să îți impui respectul iar prietenii te apreciază pentru loialitatea și implicarea de care dai dovadă. Cea mai ascunsă dorință a ta este să fii aplaudată la scenă deschisă oriunde ai merge, să fii ovaționată mai ceva ca un star iar lumea să te privească ca pe o regină, că doar ești regina animalelor.

Fecioară

Poate pari distantă și arogantă, însă tu ești una dintre cele mai sensibile persoane. Cea mai mare dorință a ta e să iubești și să fii iubită, însă de cele mai multe ori, nu ai acest noroc. Dragostea nu îți este împărtășită, asta pentru că persoanele de lângă tine nu te merită nici măcar un pic.

Păstrează-ți calitățile pentru a reuși în viață. În fond, fericirea ți-o faci singură.

Balanță

Ești o persoană diplomată, care stă departe de conflicte și de orice i-ar putea provoca o imagine negativă. Ai o singură dorință semnificativă, aceea de a-ți păstra echilibrul și a de a rămâne neschimbată. Ești calmă și fericită doar atunci când balanța nu se înclină într-o extremă.

Scorpion

Ești o persoană ambițioasă, pasională, care nu se oprește din ceea ce are de făcut până nu vede că și-a îndeplinit scopul. Aspiri la o lume mai bună, însă trebuie să fii conștientă că de una singură nu vei reuși să schimbi mare lucru. Cea mai mare dorință a ta e să evoluezi profesional astfel încât cariera ta să atingă culmile succesului. Și vei reuși!

Săgetător

Ai o aură de mister în jurul tău iar asta îi atrage pe oameni. Cu ideile tale inovatoare poți să îți schimbi viața cât ai clipi, așa că nu renunța niciodată la ceea ce îți propui. Cea mai mare dorință a ta este aceea de a fi un geniu, de a crea și a schimba lucrurile. Numele tău ar putea rămâne în istorie, grație perseverenței tale și a faptului că ești mereu autodidactă.

Capricorn

Simțul datoriei și al conștiinței abia dacă te lasă să dormi. Ești una dintre cele mai corecte persoane, care pune pe primul loc integritatea și valorile de viață în care crede cu tărie. Dorința ta e să fii pe primul loc, exact ca nativii Leu, să îți câștigi respectul și admirația celor din jur. Muncește cât mai mult pentru visurile tale iar roadele nu vor întârzia să apară.

Vărsător

Ești un om inteligent, însă uneori, acest lucru te face să devii arogant, plin de sine și să te automarginalizezi. Nu ești o persoană sentimentală, ci îți place să pozezi în duritate și nepăsare.
Dacă nu te vei exterioriza, oamenii de lângă tine se vor retrage din viața ta. Încearcă să fii o persoană mai caldă și iubitoare cu cei din jur, chiar dacă cea mai mare dorință a ta este să fii nonconformist.

Pești

Ai un spirit artistic și o putere inimaginabilă asupra naturii, motiv pentru care ești o persoană demnă de apreciat. Fire sensibilă și visătoare, cea mai ascunsă dorință a ta este să îți transformi cele mai multe idei în realitate. Vrei să trăiești într-o lume construită doar de tine, care să funcționeze după legi proprii.