Radio Simplu

3 zodii vor avea cel mai trist final de an. Vor fi dezamagite de toata lumea

Zodiile se pregătesc intens pentru sfârșitul acestui an. Fiecare nativă își pregătește atent ținuta pentru Revelion, se gândește la dorințele pentru anul viitor și se încarcă de optimism și voie bună.

Cu toate acestea, finalul de an nu se anunță extraordinar pentru toate nativele. Trei zodii vor avea mult de suferit la finalul acestei luni, din cauza persoanelor din jurul lor, care le dezamăgesc constant, fără urme de regret.

Iată care sunt cele 3 zodii care vor avea parte de cel mai trist final de an:

Rac

Femeile Rac sunt serioase, calculate, mature și foarte sincere. În ciuda faptului că dispun de demnitate, cei din jurul lor le dezamăgesc profund din cauza minciunilor inventate. O rudă le promite că de Revelion le va face o vizită, însă așteptarea se dovedește a fi în zadar. Din cauza acestui fapt se simt dezamăgite, se consumă foarte mult pe acest subiect și ratează petrecerea de Anul Nou. Sfatul astrelor pentru această zodie este să nu mai pună totul la suflet și să treacă cu capul sus peste orice.

Fecioară

Fecioarele sunt femei sensibile, dar care se ascund într-o carapace, pentru a nu le arăta tuturor cât de vulnerabile pot fi. Cu toate acestea, se pare că sfârșitul de an îi aduce Fecioarei multă tristețe, deoarece partenerul de viață ominte în privința sentimentelor. Discuția aprinsă care are loc chiar înainte de Revelion aduce cu sine și despărțirea, lucru care o face să petreacă ultimele zile din an în pat, plângând. Astrele recomandă acestei zodii să își găsească forța necesară pentru a trece cu brio peste acest moment dificil.

Scorpion

Nativele Scorpion nu au cu cine petrece Revelionul anul acesta, deoarece prietenii s-au îndepărtat unul câte unul de ele, din cauza atitudinii avute pe parcursul întregului an 2018. Tristețea și regretele le cuprind, dar își mențin capul sus, gândindu-se că nimic nu le poate doborî. Cu toate acestea, indispoziția se instalează și noaptea se anunță a fi monotonă și nostalgică. Nativele Scorpion trebuie să fie un pic mai indulgente, tolerante și bune în anul ce urmează, dacă vor ca prietenii să se reapropie de ele.