Radio Simplu

La început, dansatoarele sunt împrăștiate pe toată scena. Când începe melodia, se sincronizează perfect

Este ceva foarte frumos și elegant într-un moment în care zeci de dansatoare talentate se mișcă la unison. Este greu să ne imaginăm cum pot păstra ritmul muzicii individual, dar dacă adăgăm câteva mișcări complicate care necesită o sincronizare perfectă cu întregul grup? Atunci, cu siguranță, avem nevoie de abilități speciale de dans.

Nu este de mirare că trupa de dans Southlake Carroll Varsity Emerald Belles au atât de mulți fani! Aceste doamne talentate au prestat o coregrafie hipnotizantă pe melodia “Sweet Dreams (Are Made Of This)” în competiția Crowd Pleasers Dance Area, în 2017.

Îmbrăcate în gri și albastru, stilul dansului interpretativ al grupului a fermecat mulțimea înainte ca una dintre Belles să își înceapă dansul solo. De acolo, dansatoarele se mișcă în rânduri, în timp ce reușesc să rămână perfect sincronizate.

Doar când le privim mișcările, putem să realizăm cât de mult efort a fost necesar pentru a se ajunge la acest rezultat. Niciuna dintre fete nu a ratat vreun pas! Atunci când crezi că nu se poate mai bine, urmează piruetele și prizele mai periculoase. Fetele sunt absolut incredibile!

Dansatoarele se balansează una pe alta în rânduri în timp ce stau într-un singur picior, dar unul dintre cele mai bune momente ale dansului este atunci când toate dansatoarele se strâng de mâini într-un cerc pentru o coregrafie incredibilă cu picioarele.

Dansul incredibil de peste trei minute și faptul că au primit peste un milion de vizualizări denotă că fetele chiar au făcut o treabă extraordinară. Este extrem de greu pentru coregrafii lor să aibă grijă ca fiecare persoană în parte să aibă parte de propriile mișcări, în momentul în care nu sunt în sincron.

Chiar dacă am fi tentați să credem că oamenii le privesc doar pe dansatoarele din centrul scenei, fiecare dintre ele trebuie să fie în concordanță cu dansul și cu celelalte. Oamenii vor privi mereu spre margine, iar atunci când vedem că fiecare în parte știe ce are de făcut și că sunt în continuare în sincron, atunci putem să le apreciem munca la alt nivel.

Toată atmosfera pe care o creează fetele atunci când sunt pe scenă este incredibilă. Energia și bucuria pe care o transmit atunci când dansează te face să vrei să fii și tu cu ele acolo. Până la urmă, acesta este și scopul dansului și al muzicii, să bucure oamenii și să îi aducă împreună.

Cei mai mulți dintre noi nu suntem capabili să ne coordonăm mâinile cu picioarele și tocmai de aceea rămânem impresionați atunci când munca unor persoane dă roade. Publicul le-a apreciat extrem de tare pe dansatoare, le-a apreciat și le-a aclamat.

Grupul de dans Southlake Carroll Varsity Emerald Belles este foarte cunocut în Statele Unite ale Americii și au demonstrat, în repetate rânduri, că își merită faima, fără doar și poate.

Pasiunea și talentul sunt exact elementele principale ale acestui dans, așa că vă invităm să urmăriți dansul în filmulețul de mai jos! Dacă și tu ești un fan al dansurilor și al sincronizărilor perfecte, atunci sigur îl vei aprecia!