Radio Simplu

Kate Middleton, gravidă din nou? Iată detaliul care o dă de gol!

Fanii familiei regale britanice sunt convinși că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, e gravidă din nou. Iată detaliul care o dă de gol!

Kate Middleton se află, în acest moment în turneu în Pakistan, alături de soțul ei, Prințul William, și arată mai bine ca niciodată. Desigur, faptul că este înfloritoare și zâmbitoare nu poate fi neapărat cauzat de o eventuală sarcină, nu orice femeie fericită e și viitoare mamă, însă fanii ei și specialiștii regali au descoperit un detaliu care merită a fi luat în seamă, detaliu care a aprins din nou zvonurile.

Este tipic pentru membrii familiei regale să călătorească în străinătate cu un anturaj mare și nici Ducii de Cambridge nu fac excepție. Drept urmare, Kate și William au plecat în turneul regal din Pakistan însoțiți de secretarii lor privați, de secretarul de comunicare, patru membri ai echipei de comunicare, doi asistenți de secretar, doi coordonatori de program și un hairstylist. Ce este neobișnuit? Faptul că Ducii de Cambridge sunt însoțiți și de medicul personal, lucru care a alimentat zvonurile că Ducesa Kate Middleton este gravidă.

Ducii de Cambridge și-au luat medicul cu ei

Corespondentul regal Rebecca English scria: „Cuplul are alături, de asemenea, pentru prima oară, un medic, în turneu. Este un prieten de-al lui William de pe vremea când lucra la East Anglia Air Ambulance”. Experta a adăugat că doar Regina și Prințul de Wales obișnuiesc să ia un doctor cu ei când pleacă peste hotare, așadar s-a născut imediat întrebarea de ce au Ducii de Cambridge nevoie de doctor…

Fanii au concluzionat imediat că Ducesa Kate Middleton este gravidă, chiar dacă li s-a explicat că Pakistanul nu este o țară tocmai „prietenoasă” din punct de vedere al pericolelor de natură medicală… Deși soția Prințului William are un trup ca tras ca prin inel, admiratorii ei tot au găsit o fotografie în care au sesizat o urmă de burtică și, mai ales, gestul tipic al gravidelor care-și protejează bebelușul. Rămâne doar ca timpul să demonstreze care este adevărul.